Celta Vigo v Alaves CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Celta Vigo v Alaves karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Celta Vigo v Alaves maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Celta Vigo v Alaves CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Celta Vigo'nun form durumu oldukça inişli çıkışlı bir seyir izliyor. Takım, son 10 maçında genel olarak iyi bir performans sergilemiş görünüyor. İspanya La Liga’da Athletic Bilbao ve Granada karşısında alınan galibiyetler takımın ligdeki iddiasını sürdürmesine yardımcı oldu. Hazırlık maçlarında ise Vizela, Sporting Gijon, Gil Vicente, ve Luton Town karşısında galibiyetler elde edilmesi, Celta Vigo'nun güçlü bir sezon öncesi geçirdiğini gösteriyor. Ancak, Lille karşısında alınan mağlubiyet, takımın savunma zaaflarına dikkat çekti. West Ham ile 2-2 berabere kalınması ise takımın ofansif gücünü koruduğunu ama savunmada hala eksikleri olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki maçlarda Alaves ve Valencia gibi rakipler karşısında nasıl bir performans gösterecekleri, sezonun geri kalanının seyrini belirleyecek.

Deportivo Alaves'in form durumu ise daha istikrarlı bir görüntü çiziyor. Getafe'ye karşı alınan galibiyet ve Las Palmas ile berabere kalınması, takımın İspanya La Liga’daki mücadelesine olumlu bir başlangıç yaptığını gösteriyor. Hazırlık maçlarında ise Real Sociedad ve Valencia gibi güçlü takımlara karşı alınan sonuçlar dikkat çekiyor. Hercules karşısında alınan mağlubiyet ise takımın hala gelişime açık olduğunu ortaya koyuyor. Ancak, Osasuna'ya karşı alınan 2-1'lik galibiyet, Alaves'in son maçlarında formunu bulduğunu gösteriyor. Celta Vigo ile yapılacak olan karşılaşma, Alaves'in sezon başındaki gerçek performansını ortaya koyacak önemli bir test olacak.

CELTA VIGO V ALAVES MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Futbol heyecanı Celta Vigo v Alaves maçıyla devam ediyor. Celta Vigo v Alaves 22.00’da yayınlanacak.

Celta Vigo: Ivan Villar Martinez, Oscar Mingueza, Kevin Vazquez, Carlos Dominguez Caceres, Fran Beltran, Williot Swedberg, Hugo Sotelo, Yoel Lago Amil, Iago Aspas, Anastasios Douvikas, Miguel Rodriguez Vidal.

Las Palmas: Alvaro Valles, Alex Suarez, Saul Coco, Javi Munoz, Alberto Moleiro, Alvaro Lemos, Mika Marmol Medina, Kirian Rodriguez, Fabio Gonzalez Estupinan, Sandro Ramirez, Munir.

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR