Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Demir, Belediye Derincespor’u krallar gibi ağırladı

2. Lig’deki temsilcilerimizden Belediye Derincespor, Derinceli genç iş insanı Cem Demir ve ailesinin verdiği moral yemeği ile bir araya geldi.

2. Lig’deki temsilcilerimizden Belediye

KEBAPÇI MEHMET USTA’DA

Sezonun ilk maçında Vanspor’a deplasmanda şanssız bir şekilde 2-1 mağlup olan ikinci maçında ise Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Belediye Derincespor, Derince ve ilimizin saygın iş insanlarından, Cem Gayrimenkul – Otomotiv sahibi Cem Demir’in Kebapçı Mehmet Usta’da verdiği yemekte bir araya geldi.

MENEMEN MAÇI ÖNCESİ KRİTİK

Cem Demir’in babası Vadi Demir ve ağabeyi Can Demir’in de ev sahipliği yaptığı organizasyona Başkan Nevzat Bayram, teknik kadro, futbolcular ve kulüp personeli katılım sağladı. Son derece samimi bir ortamda yenen yemekler esnasında bol bol sohbet edildi, Menemen maçı öncesi kritik yapıldı.

BAŞKAN BAYRAM’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Nevzat Bayram, genç iş insanı Cem Demir’e desteğinden ötürü teşekkür etti ve Menemen maçı öncesi hiçbir sorun olmadığını, İzmir’e moralli gideceklerini ifade etti. Cem Demir ise yaptığı konuşmada, Derinceli bir esnaf olarak Belediye Derincespor’un her zaman yanlarında olacaklarını belirtti ve takıma başarı dileğinde bulundu.