Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Ekinci: Herkes çok iyi çalışıyor

Kocaelispor’un  başarılı kanat forvetlerinden Cem Ekinci, Afyon kampında tüm takımın çok iyi çalıştığını belirtti.

Kocaelispor’un  başarılı kanat forvetlerinden

KAZANMAK HER ZAMAN GÜZELDİR

Sözlerine 3-2 kazanılan Altay maçıyla başlayan Cem Ekinci şu şekilde konuştu: Öncelikle kazanmak her zaman güzeldir. 60 dakika forma giydim. Zaman zaman yorgunluk belirtisi oldu, biraz da soğuk algınlığım var. Genel manada hem kendim hem de takım elinden geleni yaptı. Kötü oynayan takım arkadaşımın olduğunu sanmıyorum. Zaman zaman maç içi sertlikler oldu, biz de biraz gerildik ancak bu tür maçlarda bunlar beklenen şeyler. Zamanla daha iyi olacağız.

 

ZORUNDAYIZ

Hocamızın da dediği gibi kazanmaktan ziyade sahada neler yapıyoruz, onun isteklerini ne kadar yerine getiriyoruz bunlar daha önemli bence. İlk maç olmasına rağmen sıcak bir hava olmasına rağmen güzel bir oyun olması. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüp gelişmeye devam edeceğiz. Sezon başı kampındayız. Bu nedenle nabızları ve tempoları yükseltmek zorundayız. Buradaki çalışmalar bir sezon boyunca bizimle birlikte gidecek.

TARAFTARIMIZ BEKLİYORUZ

Fikstür çekildi ve kuşkusuz her maç zor geçecek. İlk maçın İzmit’te olması iyi oldu. Taraftarımız önünde oynayacağız ve tabii ki onları da bekliyor olacağız. İnşallah sezona 3 puanla başlayıp öyle de devam etmek istiyoruz. Başkanımız, hocamız ve yönetimimiz takıma gerekli olan transferleri yapıyorlar. Bizler de takip ediyoruz ve her gelen arkadaşımızı aramıza alıyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarımızla birlikle daha güçlü bir Kocaelispor ortaya çıkacaktır.