Cem Ekinci: Kötü gidişe son vermek istiyoruz

Kocaelispor’un kanat oyuncularından Cem Ekinci haftanın ilk antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cem, kötü gidişe son vermek istediklerini belirtti.

Cem Ekinci: Kötü gidişe son vermek istiyoruz

TUZLA MAÇI İLE ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ

Pazar günkü Tuzlaspor maçı ile şanssızlığı kıracaklarına inandığını belirten Cem Ekinci şu ifadelere yer verdi: Birkaç haftadır İstediğimiz oyunu oynayamıyoruz. İyi oyun için çok çalışıyoruz, daha da çalışacağız. Önümüzdeki maçlarda daha iyi hazırlanıp, konsantre olacağız. Kötü gidişatımıza artık son vermek istiyoruz. Bu hafta Tuzla ile zorlu bir maçımız var. Alacağımız iyi skorla bu şansızlığımızı kırmak istiyoruz.

EN İYİSİNİ VERMEYE ÇALIŞIYORUM

Kendimi hep hazır tutmak istiyorum. Elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İlk 11 olur, sonradan oyuna girme olur fark etmez, sahada en iyisini vermek istiyorum. Şans bulacağımı da düşünüyorum ve o yönde çalışmalarımı yapıyorum. İnşallah hem ben hem de takım olarak performansımızı iyileştireceğiz.

TARAFTARIMIZIN DA DESTEĞİ İLE

İçeride oynayacağımız Tuzla maçı ile birlikte, taraftarlarımızın da desteğini alıp güzel oyun ortaya koyarak 3 puanı almak istiyoruz. Ben de oynadığım her maçta gol atmak istiyorum. İnşallah bu maçta da atarım. Futbolda her zaman baskı vardır. Ama bu korkup, çekineceğimiz bir baskı değil. İkinciydik, şu an üçüncü durumdayız. Tekrar kendi performansımızı sergilersek yeniden ikinciliği alabileceğimizi düşünüyorum.

Kaynak: HABER MERKEZİ