Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2”

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kullarspor, Keşanspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı siyahlılara 1 puanı getiren golü 90+3. dakikada Cem Erdem attı.

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2”

ÖNE GEÇTİLER

Maça konuk ekip Keşan daha iyi başlasa da golü Kullar buldu. 13. dakikada soldan gelişen atakta Azim Bilgiç’in ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Egecan Çevir düzgün bir vuruşla kaleci Ahmet’in solundan topu filelere gönderdi. “1-0” İlk yarı tek golle bitti. İkinci yarıya her iki takım da yüksek tempoyla başladı. 59. dakikada savunmanın hatasını iyi değerlendiren Batuhan Kayıkcı beraberlik golünü attı. “1-1”

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2” - Resim : 1

SONRADAN GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

Kullarspor tekrar öne geçmek için yüklenirken 78. dakikada şok bir gol daha yeddi. Keşanspor savunmasından sağ kanada gönderilen uzun topu önünde bulan günün başarılı ismi Batuhan, Ahmet Fırat’ı geçti ve kaleci Mehmetcan’ın sağından topu filelerle buluşturdu “1-2” Bu dakikadan sonra iki takım da gol aradı. 90+3 oynanırken ceza sahasına atılan ara pasta oyuna son dakikalarda giren Cem Erdem temiz bir vuruşla topu ağlara gönderdi. “2-2” Maçta başka gol olmadı ve Kullarspor 1 puanı Cem’in uzatma anlarındaki golü ile kurtardı.

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2” - Resim : 2

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2” - Resim : 3

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2” - Resim : 4

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2” - Resim : 5

Cem Erdem, Kullar’a 1 puan getirdi! “2-2” - Resim : 6