Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Garipoğlu Mezar Kararı Son Dakika: Cem Garipoğlu Mezarı Açıldı Mı, Neden Açılıyor? Cem Garipoğlu Kimdir?

Tüm Türkiye’nin hafızalarına kazınan Münevver Karabulut cinayetinde beklenen gelişme geldi. Münevver Karabulut katili Cem Garipoğlu davasında flaş mezar kararı geldi. Peki, Cem Garipoğlu mezarı açıldı mı? Cem Garipoğlu kimdir? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin hafızalarına kazınan

2009 yılında İstanbul’da yaşanan Münevver Karabulut cinayeti tüm Türkiye’nin yüreklerini sızlattı. 17 yaşındaki Münevver Karabulut cesedi başı gövdesinden ayrılmış halde çöp konteynerinde bulundu. Silivri Cezaevi’nde olduğu sırada öldüğü iddia edilen Cem Garipoğlu davasında yıllardır beklenen gelişme gündeme geldi. Cem Garipoğlu mezarının açılma kararı kabul edildi. Çok sayıda vatandaş Cem Garipoğlu mezarı neden açılıyor sorgusuna başladı. Peki, Cem Garipoğlu mezarı açıldı mı? Cem Garipoğlu Münevver Karabulut’u neden öldürdü? İşte Cem Garipoğlu olayı son durum..

CEM GARİPOĞLU MEZARI AÇILDI MI? NEDEN AÇILIYOR?

Münevver Karabulut cinayetinde adı geçen Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması ile ilgili aile başvurusu kabul edildi. Silivri Cezaevi’nde öldüğü iddia edilen Cem Garipoğlu’nun mezarı DNA tespiti için açılacak. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı fethi kabir kararı aldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan işlemlerin ardından Cem Garipoğlu’nun Karacabey Mezarlığı’ndaki mezarı açılacak.

CEM GARİPOĞLU MÜNEVVER KARABULUT’U NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Münevver Karabulut cesedi çöp konteynerinde başı gövdesinden ayrılmış halde bir temizlik işçisi tarafından bulundu. Baş şüpheli Cem Garipoğlu mahkemede verdiği ifadede pişman olduğunu ve Münevver’i ölü gördükten sonra kendisini de öldürmek istediğini söyledi. Cem Garipoğlu, “Olay tarihinde Münevver’in okuluna gittim. Birlikte karar alıp bize geldik. Bizde kimse yoktu. Arka bahçeden içeriye girdik. İki sevgili gibi öpüştük sarıldık. O sırada Münevver lavaboya gitti. Masanın üzerinde bulunan telefonunu karıştırdım, mesajlara baktım. Sevgilim, canım yazılı mesajları gördüm. Mesajların ne olduğunu sordum. Münevver de ‘Ben seni seviyorum. Bu mesajın önemi yok’ dedi. Münevver’in bu umursamaz tavrı beni çok kızdırdı. Israrlarla mesajların kimden geldiğini sordum. ‘Sen benim babam mısın soruyor sun’ dedi. Tartışma çıktı. Münevver’i çok sevdiğim için deliye döndüm. Cinnet mi geçirdim hatırlamıyorum, kendime geldiğimde Münevver’i ölü buldum. Masanın üzerindeki bıçakla vücuduna vurduğumu tahmin ediyorum. Münevver’i cansız görünce kendimi de öldürmek istedim. Ancak yapamadım” dedi.