Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Garipoğlu’nun otopsisinden çıkan sonuç gündemde

Otopsi raporunda Garipoğlu’nun DNA’sının 2009’da alınan örneklerle uyumlu olduğu belirtilirken, DNA’sının anne ve babasıyla da uyumlu olduğu aktarılmıştı.

Otopsi raporunda Garipoğlu'nun DNA'sının

2009 yılında sevgilisi Münevver Karabulut’u katleden Cem Garipoğlu’nun gerçekten ölüp ölmediğini net bir şekilde ortaya koyacak olan fethi kabir işlemi 3 Ekim Perşembe günü yapılacak.

VÜCUDUNDA ÖLÜNEKELERİ BOYNUNDA MORLUKLAR

Fethi kabir kararı sonrası Cem Garipoğlu’nun Silivri Cezaevi’ndeki intiharının ardından yapılan otopsi yeniden gündeme geldi. 30 Ekim 2014’te Garipoğlu cezaevinde intihar etmiş ve ardından otopsi yapılmıştı. Garipoğlu’nun kayda da alınan otopsisinde tutulan rapora göre 1.70 boylarında ve 78 kilogram ağırlığında olan Cem, “3-4 günlük sakal ve bıyıklı, beyaz tenli, sünnetli” olarak ifade edildi. Vücudunda ölü lekeleri oluştuğu, vücudun arka yüzde bası görmeyen bölgelerde, yüzde ve göğüs üst kısmında koyu mor renkler görüldüğü bildirildi.

BAŞKA TRAVMATİK DEĞİŞİM SAPTANMAMIŞTI

Sabah’ın haberine göre olay günü 3 numaralı odaya gelen gardiyanlar Garipoğlu’nu başında poşet, boynunda kırmızı renkli düğümlenmiş naylon çamaşır ipi, üstü çıplak, altında eşofman bulunur şekilde yerde yatar vaziyette buldu. Garipoğlu’nun ipi kantinden olduğu öğrenilirken, sağ ve sol kulağının altında 0,4 santimetrelik ip izi görüldü. İp izi dışında herhangi bir travmatik değişim belirlenmedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’yi sarsan Narin cinayetinin çözümünde
Sıradaki Haber Narin Güran cinayetinde evde kim vardı? Hard disk kayıtları silinmiş…