Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Karaca olmak için stüdyoda geçirdiği saati duyunca inanamayacaksanız! İsmail Hacıoğlu, aylar sonra itirafı yaptı! Meğer…

Cem Karaca’nın yaşamını anlatan bir sinema filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, filmin çekimlerine ilişkin konuştu. Ünlü isimden önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar…

Cem Karaca’nın yaşamını anlatan

Müslüm, Bergen gibi yapımlarla birlikte Türk sinemasında yükselen otobiyografik yapımlar birçok ismin hayat hikayesinin de sinemaya aktarılmasını beraberinde getirdi. Son olarak Barış Akarsu’nun hayatı seyirci ile buluşurken; şimdi de Anadolu Rock müziğinin usta isimlerinden olan Cem Karaca için hazırlıklar başladı. Cem Karaca’nın yaşamını anlatacak olan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ için bir süredir devam eden hazırlıklar kapsamında çekimler sona ererken; Cem Karaca’yı canlandıran ünlü isim ise oyuncu İsmail Hacıoğlu oldu.

Televizyon seyircisi karşısına pek çok ünlü yapım ile çıkan İsmail Hacıoğlu, özellikle de geçtiğimiz yıllarda seyirci karşısına çıktığı Mahkum isimli dizi ile çok beğeni toplamış ve ikiz kardeşleri canlandırmasıyla seyirciyi adeta kendisine hayran bırakmıştı. Bu kez Cem Karaca olmak için stüdyoya giren İsmail Hacıoğlu, ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ adlı filmin başrolünü kaptı. Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı filmin hazırlıklarına dair ilk kez konuşan İsmail Hacıoğlu’ndan önemli itiraflar geldi. İşte İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca açıklamaları…

“BU İŞTEN HAYATIMA ÇOK DEĞERLİ İNSANLAR KALDI”

Başrolünde yer aldığı filmin hazırlıklarına ilişkin ilk kez Birsen Altuntaş’a konuşan İsmail Hacıoğlu, filmi duyur duymaz menajeri Abdullah Bulut’a, ‘Cem Karaca çekiliyormuş, bir şey yapmamız lazım’ dediğini ilk kez paylaştı. Ardından rolün kendine gelişini anlatan İsmail Hacıoğlu, şunları söyledi:

“Baktılar ettiler ama başka isimlerle görüşülüyordu. Başka yönetmenle, başka yapımcılarla… Sonra bir şekilde iş geldi. Allah’tan istedim. Sonra Cem Öget’le tanıştık, bir daha da zor ayrılırız gibi duruyor. Hiçbir şey olmasa bile bu işten hayatıma çok değerli insanlar kaldı. Cem Öget, Yüksel Aksu, Yasemin Yalçın…”

“ŞAN DERSİ VE STÜDYO SÜRESİYLE 300 SAATİ GEÇMİŞİZ”

Açıklamalarının devamında Cem Karaca’ya ait olan rock parçalarını kendisinin söyleyebilmesi için çok çalıştığını belirten İsmail Hacıoğlu, stüdyoda tam 300 saat geçirdiğini söyledi. İsmail Hacıoğlu’nun konuyla ilgili açıklamalarında ise şu ifadeler yer aldı:

“Yüksel (Aksu) abi ile oturduğumda ‘Şarkıları ben okuyacağım değil mi abi?’ dedim. ‘Nasıl yani sen mi okuyacaksın?’ dedi. ‘En azından deneyelim’ dedim. Önce bir bakın bakalım tadındaydı. Sonra Cem Öget’le tanıştım. Bana Cem Karaca şarkıları okuttu. Çalışınca oluyor galiba. Bu arada bu bize göre. Seyirci kararını verecek en sonunda. Tabii ki onlar konuşacak. En son olmuş ya da olmamış diyecek. Bizim şan dersi ve stüdyo süresiyle 300 saati geçmişiz. Film için dişler yapıldı, saçlar, sakallar yapıldı. 2,5-3 saat her gün makyajım sürdü. En çok o zorladı beni, son dönemlerde kilo vermiştim. Güzel denk geldi. 62 kiloda yakaladık birbirimizi.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor