Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Adaylık niyetim yok ama 1 talebim var…”

CHP’nin sevilen isimlerinden Cengiz Çakar, “Adaylık niyetim yok ama parti örgütümüz isterse değerlendiririm” dedi. Çakar ayrıca partiden mail yoklaması talebi olduğunu belirtti.

CHP’nin sevilen isimlerinden Cengiz

Yerel seçimler için çalışmalarını hızlandıran siyasi partilerin kulislerinde aday hareketliliği başladı. Seçime 4 ay kala belediye başkanlığı hedefi olan birçok isim aday adaylığını açıklamayı sürdürüyor. CHP’nin ilimizdeki sevilen isimlerinden İzmit Belediyesi eski meclis üyesi Cengiz Çakar’ın da adı kulislerde İzmit için geçiyor.

“BEN HEP BAŞARI İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Gazetemize açıklamalarda bulunan CHP’li Çakar, “Ben her zaman partimizin başarısı için çalışıyorum. Adaylık niyetim yok ama örgütümüz adaylığımı isterse değerlendiririm. Ben seçimlerin her zaman başarılı olması için çalışıyorum. Benim partimizden bir talebim var. Kamuoyu yoklaması, ön seçim veya mail yoklaması.

“PARTİMİZ İÇİN FAYDALI OLUR”

Ön seçim için süre yok ama güvenilir bir mail yoklaması yapılması lazım. Bu partimiz için çok faydalı olur. Kamuoyu anketi ya da mail yoklamasını önemsiyorum. Bunu sürekli dillendiriyorum. Partililer ve halkın ortak karar vereceği aday bizi başarıya ulaştırır.

“BAŞIMIZIN ÜZERİNDE TAŞIRIZ”

İzmit ve Büyükşehir için hangi aday belirlenirse onu başımızın üzerinde taşırız. Ekip arkadaşlarımız neye karar verirse onun için hep birlikte taşıyacağız. Benim hiçbir zaman bir isteğim olmadı. İlçe başkanlığına aday olduğum zamanda partililerin isteği ile aday oldum” dedi.