Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cengiz Çakar İzmit’te adaylığını açıkladı

CHP İzmit İlçe Başkan adayı olan Cengiz Çakar, resmi adaylık açıklamasını İzmit İlçe Binası önünde gerçekleştirdi. Çakar açıklamasında, “AKP’nin ekonomik sıkıntılarının, zulmünün herkes farkında. CHP’den beklenen şey sevgi. Biz birlik beraberliği, yan yana olmayı, sevgiyi öne çıkartacağız. AKP Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük tokatını atacak. CHP olarak bize çok büyük görev düşecek. İnsanların bu partiden ümidi çok. Biz de onların elinden tutacağız.” dedi. 

CHP İzmit İlçe Başkan

CHP İzmit İlçe Başkanlığı kongresi 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Kongreye az bir süre kala adaylık için isimler netleşmeye başladı. Parti içerisinde sevilen isimlerden olan Cengiz Çakar ilçe başkanlığına aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Çakar bugün CHP İzmit İlçe Başkanlığında üyelerle bir araya gelerek resmi adaylık açıklaması gerçekleştirdi. Çakar kürsüye CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan ile bilrlikte geldi. 

HER ZAMAN BU YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ

İlk olarak konuşan Darcan, “Yaşadığımız iki önemli seçim boyunca bizlerle birlikte oldunuz fakat sonuç bizim istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Siyaset çok önemli ve büyük bir yarış bir her zaman bu yarışın içerisinde olacağız. Değişimler yaşanıyor yaşanacak bizler de bu değişimlerin içerisinde yer alacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin son 21 yılında yaşanan baskılarla birlikte CHP üyesi olmak büyük cesaret istiyordu hepiniz bu cesarete sahip olup yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 EKSİKLİKLERİ TAMAMLAMAK BİZİM GÖREVİMİZ OLACAK

CHP İzmit İlçe Başkan Adayı Cengiz Çakar adaylık konuşmasında, “Yukarıdan aşağı örgütlenme modelini CHP’ye çok şeyler kazandırmadığını gördük. Ben burada yola çıkarken yukarıdan birinin işaret ettiği bir aday olarak değil, üyelerin isteğiyle çıktım. Köy köy gezerek tüm insanların neler düşündüğünü görmek için onlarla buluşmaya çalıştım. 10 Eylül tarihini baz alarak tüm üyelerin tek tek elini sıkmak için yola çıktık. Partinin etkinliklerinden kaynaklı 2 Eylül’e aldık. Bir çok köylü insanımızın delegemizin birebir yaşadığı ortamı gördüm. Hiç siyasilerin gelmediği köylere şahit oldum. Eksik olabilir bilinmemiş olabilir kimseyi eleştirmek için söylemiyorum bizler partili arkadaşlarımızla gezerken bu eksiklikleri tamamlamak bizim görevimiz olacak” dedi. 

RAKİP OLARAK HİÇ BİR ARKADAŞIMI GÖRMÜYORUM

Sözlerini sürdüren Çakar, “AKP’nin ekonomik sıkıntılarının, zulmünün herkes farkında. CHP’den beklenen şey sevgi. Biz birlik beraberliği, yan yana olmayı, sevgiyi öne çıkartacağız. AKP Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük tokatını atacak. CHP olarak bize çok büyük görev düşecek. İnsanların bu partiden ümidi çok. Biz de onların elinden tutacağız. Ben rakip olarak hiç bir arkadaşımı görmüyorum hepsini de buraya davet ettim. Kimseyle hiç bir sıkıntım olamaz. Bizim arkadaşlarımızla tek ilkemiz sevgi. Yola çıkarken Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var onunla yola çıkıyorum. Bu söz “Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Ben ve arkadaşlarım kimseye bağlı değiliz bizim bağlı olduğumuz yer CHP’nin üyeleridir, delegeleridir. Beni yalnız bırakmayan sizlere gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.