Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cengiz Kan’dan yoğun katılımlı başvuru: Hemşerinize sahip çıkacağınızı biliyorum

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partiler, seçime girecek olan adayları duyurmaya devam ederken; seçime bağımsız olarak girecek olarak girecek isimler de başvurularını yapıyor. AK Parti’nin eski Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da 31 Mart seçimlerine bağımsız olarak girmek için başvurusunu gerçekleştirdi. 

31 Mart 2024 tarihinde

Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partiler, adaylarını açıklamayı sürdürmesinin yanı sıra bazı isimler de bağımsız olarak seçime gireceklerini ilan ediyor. AK Parti’nin eski Kandıra Belediye Başkanı olan Cengiz Kan da 31 Mart’taki seçimlerde bağımsız aday olarak başvurusunu gerçekleştirdi.

Hava fişekler eşliğinde yoğun bir katılımla adaylık başvurusunu yapan Cengiz Kan, “Kalan projelerimizi hayata geçirmek için tekrar adaylığımızı açıklıyoruz. Kandıralı vatandaşların desteğini bekliyorum, Kandıralıların hemşerisine sahip çıkacağını biliyorum” dedi. Cengiz Kan daha sonra da çarşı esnafın dolaştı.

CENGİZ KAN KİMDİR?

1964 yılında Kandıra’da dünyaya gelen Cengiz Kan, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1981 yılında Astsubay olarak girdiği Deniz Kuvvetlerinden 2004 yılında emekli oldu. Kan, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin belediye meclis üyesi oldu. 2006’da AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı görevini yürüten Cengiz Kan, 2009 yılında da partisinden Kandıra Belediye Başkanı seçildi. Cengiz Kan evli ve iki çocuk babası.