Cengiz yıldızlaştı, lider hata yapmadı: "2-1"

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında lider Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü konuk etti. Renktaşların mücadelesinde İstanbul'un sarı lacivertli ekibi Cengiz Ünder'in dublesi ile kazanarak liderliğini sürdürdü.

Cengiz yıldızlaştı, lider hata yapmadı: "2-1"

Trenyol Süper Lig'in 23. haftasındaki akşam seansında renktaşlar İstanbul'da karşı karşıya geldi. Lider Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla mağlup ederken, sarı lacivertlilere galibiyeti 20 ve 32'de attığı gollerle Cengiz Ünder getirdi. Ankaragücü'nün tek golü 13'te Tolga Ciğerci'nin penaltısından geldi. Fenerbahçe ligdeki puanını 60 yaparken, başkent ekibi 28 puanda kaldı.

LİGDE VE AVRUPA LİGLERİNDE BİR İLK

Fenerbahçe bugün gelen gollerle 100 gol barajını da aştı. Sarı lacivertliler lig ve Avrupa'daki maçlarla beraber 100 gole ulaşmayı başardı. Fenerbahçe böylece bu sezon Süper Lig ve Avrupa liglerinde 100 gol barajını aşan ilk ekip olmayı başardı.

KARTAL'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da maç sonu yaptığı açıklamada transferi görüşmesini doğruladı. Tecrübeli teknik adam; ""Yerli bir santrfor arıyoruz. Birkaç aday var. Bununla ilgili kulüp tarafı görüşmeleri sürdürüyor" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ