Çeşitli suçlardan aranıyorlardı: Yakalandılar!

Kocaeli’de daha önce işledikleri çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan 3 hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Çeşitli suçlardan aranıyorlardı: Yakalandılar!

Alınan bilgiye göre Kocaeli’de daha önce işlediği kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya hakkında hırsızlık suçundan hakkında 4 yıl 3 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. (27) isimli hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli’de daha önce işlediği bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan hakkında 3 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan C.D. isimli hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphe üzerine durduruldu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Proaktif Polislik kapsamında İzmit ilçesinde şüphe üzerine kontrol edilen M.İ isimli şahsın yapılan sorgusunda Kocaeli Ağır Ceza İlamat Masasınca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan arandığı ve 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile bin 660 TL para cezası olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Nuri Dinçer Akçaharman