Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

AK Parti Ceylanpınar belediye başkan adayı açıklandı. Yerel seçim hazırlıklarına başlayan AK Parti aday belirleme sürecini hızlandırdı. Ceylanpınar AK Parti belediye başkan adayı Seyithan Atilla oldu. Peki, Seyithan Atilla kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

AK Parti Ceylanpınar belediye başkan adayı Seyithan Atilla olarak açıklandı. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Seyithan Atilla hayatı sorgulandı. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday trafiği başladı. İl ve ilçe belediye başkanları netleşmeye başladı. AK Parti'nin kesin gözüyle baktığı noktalardan olan Ceylanpınar AK Parti belediye başkan adayı Seyithan Atilla oldu. Peki, Seyithan Atilla kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ceylanpınar AK Parti adayı Seyithan Atilla..

CEYLANPINAR AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Ceylanpınar AK Parti belediye başkan adayı Seyithan Atilla oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi için yarışacak olan Seyithan Atilla merakla beklenen isimlerden biri oldu. Oldukça dikkat çekici profille seçmenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Seyithan Atilla yerel seçim rotasını oluşturdu.

SEYİTHAN ATİLLA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2 Ocak 1987 doğumlu olan Seyithan Atilla, hukuk eğitimi aldı. Eğitimini tamamladıktan sonra hukuk alanında uzmanlaşan Seyithan Atilla avukatlık yapmaya başladı. Siyasete adımını hukuk alanındaki başarılarıyla atan Seyithan Atilla faaliyetlerine AK Parti çatısı altında devam etme kararı alarak aday oldu. Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinin belediye başkanlığı için aday gösterilen Seyithan Atilla, yerel seçim çalışmalarına başladı. Yerel yönetimde adalet, hizmet ve dürüstlüğü temel prensip olarak gören Seyithan Atilla, Ceylanpınar ilçesinde mevcut olan sorunların çözümü için kolları sıvadı. Eğitim, sağlık, altyapı ve istihdam konularında oldukça hassas.