Cezaevinden çıktı, eşini öldürdü

Denizli’nin Tavas ilçesinde, cezaevinden yeni çıkan M.A.E. (37), üç çocuk annesi eşi Müge Elbeli’yi (34) bıçakla öldürdü. Olayın ardından kaçan zanlı, polis tarafından aranmaya başlandı. Talihsiz kadının, kocasının cezaevinden çıkışını kutladığı sosyal medya paylaşımı ise dikkat çekti.

Cezaevinden çıktı, eşini öldürdü

Olay, Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta gerçekleşti. M.A.E., cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra eşiyle evde akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve M.A.E., Müge Elbeli’yi bıçakla öldürdü. Cinayet sonrası olay yerinden 20 K 3969 plakalı aracıyla kaçan zanlı, polis ekiplerinin ve jandarmanın geniş çaplı aramalarına rağmen bulunamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Müge Elbeli'nin bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Elbeli’nin cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Müge Elbeli’nin, cezaevinden çıkan kocasının dönüşünü sosyal medya üzerinden "Bugün hasret son buluyor. Müge'nin Malisi geliyor. Dakikalar kaldı" notuyla duyurması, olayın ardından büyük bir üzüntü ve dikkat çekti.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve zanlının yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA