Cezaevleri değişti: İki isim Kocaeli'ye sevk edildi!

Türkiye'de son zamanlarda haklarındaki suçlardan dolayı gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin cezaevleri değişti.

Cezaevleri değişti: İki isim Kocaeli'ye sevk edildi!

“Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen ve neredeyse her gün yeni bir iddia ya da dosyayla gündeme gelen isimlerden Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin ceza evlerinin değiştiği öğrenildi.

Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre; Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Polat ailesinin bir çok üyesinin de aralarında bulunduğu toplamda 14 şüpheli, 5 Kasım günü haklarında açılan suçların neticesinde İstanbul Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti.

ALPER KÜRŞAT POLAT VE ZEKAYİ TEPE KOCAELİ'YE SEVK EDİLDİ

Tutuklandıktan 11 gün sonra erkek şüpheliler; Engin Polat ile babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevi’ne, Engin Polat’ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Avukat ve Mali Müşavir Ahmet Gün’ün akrabası Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevi’ne sevk edildi.

TEKİRDAĞ CEZAEVİNE SEVK EDİLDİLER

Engin Polat’ın kardeşi Can Polat, amcası Halit Polat ve dayısı Metin Yılmaz ise Dilan Polat’ın erkek kardeşi Can Doğu ile birlikte Tekirdağ Cezaevi’ne sevk edildi. Erkek tutukluların sevk edilmesiyle beraber Marmara Cezaevi’nde Dilan Polat, kız kardeşi Sıla Doğu gibi kadın tutuklular kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ