CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Onursal Adıgüzel Alevi Mi?

CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 31 Mart seçimlerinde yer alan Onursal Adıgüzel, İstanbul Ataşehir belediye başkan adayı olarak ilan edildi. Onursal Adıgüzel kimdir, kaç yaşında, nereli? Onursal Adıgüzel alevi mi? İşte yanıtı..

CHP Ataşehir belediye başkan adayı 2024 belli oldu. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan CHP İstanbul ilçe adayları listesinde yer alan Onursal Adıgüzel hayatı merak konusu oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından olan Onursal Adıgüzel alevi mi merak konusu oldu. 31 Mart seçimleri öncesinde hazırlıklara başlayan Cumhuriyet Halk Partisi aday belirleme sürecine hız verdi. CHP kanadında olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ardından ilçe belediyelerindeki son durum belli oldu. Peki, Onursal Adıgüzel kimdir? Onursal Adıgüzel kaç yaşında? İşte Onursal Adıgüzel Ataşehir bilgileri..

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Onursal Adıgüzel Alevi Mi? - Resim : 1

ONURSAL ADIGÜZEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1985 yılında Malatya'da doğan Onursal Adıgüzel lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde okudu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimine devam eden Onursal Adıgüzel çeşitli özel sektör firmalarında Endüstri Mühendisi ve yönetici olarak görev aldı. Eylül 2010 ile Ocak 2011 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK üyesi olarak görev yapan Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. 34. Olağan Kurultay'da 18. Olağanüstü Kurultay ve 36. Olağan Kurultay'da Parti Meclisi üyeliğine seçilen Onursal Adıgüzel; 25, 26 ve 27. Dönemde İstanbul milletvekili seçildi. Şubat 2018'den beri CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Onursal Adıgüzel 26. yasama döneminde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu, Çevre Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeliği yaptı. İyi düzeyde İngilizce bilen Onursal Adıgüzel sosyolog Elif Duygu Adıgüzel ile evli ve bir çocuk babasıdır.