Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP bunu konuşuyor: Özgür Özel Kocaeli için…

CHP’de yarın gerçekleştirilmesi beklenen Parti Meclisi toplantısı öncesinde çok hareketli. Partinin önde gelen isimlerinin Ankara’da olduğu konuşuluyor. İşte detaylar…

CHP’de yarın gerçekleştirilmesi beklenen

CHP bugün oldukça hareketli bir gün yaşıyor. Kulislere bomba gibi düşen haber ise CHP Derince İlçe eski Başkanı ve Derince Belediye Başkan Aday Adayı olan Atasoy Bilgin’le ilgili. İddiaya göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Atasoy Bilgin’i aradı.

“GENEL MERKEZİN DAVETİ”

Genel Başkan Özgür Özel’den gelen telefonun ardından Atasoy Bilgin de bugün CHP Genel Merkezine gitti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Bilgin, “Genel merkezimizin daveti üzerine Genel Başkan Yardımcımız Özgür Karabat ile bir araya gelerek ülke ve yerel siyasete dair sohbet ettik” ifadelerini kullandı. Bilgin’in paylaşımı, Özgür Özel tarafından arandığını gösterir nitelikte. “Genel Merkezimizin daveti üzerine” ifadesini kullanan Atasoy Bilgin’in yarınki Parti Meclisi toplantısından isminin çıkabileceği konuşuluyor.

ANKARA’DALAR

Öte yandan Parti Meclisi toplantısı öncesinde CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı gibi isimlerin Ankara’da olduğu ifade ediliyor.

SARIGÜL İSMİ DE MASADA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Atasoy Bilgin’i Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili aramasına karşın, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül isminin de adaylık için masada olduğu ifade ediliyor. Sarıgül’ün en büyük handikapı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına karşı çıkması. Belediye Başkanı Hürriyet ile İlçe Başkanı Gökhan Ercan’ın da Sarıgül’ün adaylığı noktasında genel merkeze olumlu görüşlerini aktardığı ifade ediliyor.