Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP danışmasına tepki gösterdi! “AK Parti yol arkadaşlarının gözünü oymuyor”

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı danışma meclisinde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, dün gerçekleştirilen CHP danışma kurulu toplantısına tepki gösterdi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti Kocaeli teşkilatları yerel seçimler sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başladı. İlk danışma toplantısı İzmit’te başladı. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 68’inci Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Kadıköy Düğün Salonunda yapıldı. İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ın ev sahipliğinde yapılan danışma toplantısına AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Milletvekilleri Sami Çakır, Veysal Tipoğlu, Sadettin Hülagü, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Geçmiş dönem KBB Başkanı Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Belediye Başkanları, MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, İl Eski Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, eski İzmit İlçe Başkanları Ali Güney ve Hasan Ayaz, KBB Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“AK PARTİ YOL ARKADAŞLARININ GÖZÜNÜ OYMUYOR”

Toplantıda söz alan Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, “Emin olun ki sizlerle beraber sahada yaptığımız çalışmalardan çok keyif alıyoruz. Keyif almanın yanı sıra siz kardeşlerimizin gayretli çalışmalarından mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gönül Gözü kapalı olan muhalefetin bizim sevgimizi anlamalarını beklemiyoruz. Onlardan olmadık olmayacağız. Türk siyasetinde istişareyi, danışmayı ete kemiğe büründüren partinin adıdır AK Parti. Birileri gibi kendi yol arkadaşlarının gözünü oymuyor. AK Partinin hiçbir ferdi bu zihniyette olmadı. Dün bir partinin danışma toplantısı vardı. Neler olduğunu çok yakından gördük. AK Parti toplumun her kesimi ile istişare yapıp kendini geliştirerek yola devam etmiştir. Bizi ayakta tutan unsur istişare kültürüdür. Seçim bitti, istişarelerin devam ettiğini görüyoruz. Seçimden seçime seçmeni hatırlayan bir hareket değiliz. AK Parti halkın kendisidir.

“ALÇAK İHANETLERİ UNUTMAYACAĞIZ”

Sivil toplum örgütlerinin, kanaat önderleri ile istişare halindeyiz. Seçim neticelerini değerlendiriyoruz. Çarşının, emekçinin sesine kulak veriyoruz. Bundan sonra söyleyecek sözü olan herkese gönlümüz ve kapımız açık. Ülkemiz ve milletimiz adına ortak bir akıl üretip politikalarımıza yön vereceğiz. Neleri eksik yaptık, eksikleri kısa süre içinde gidereceğiz. AK Parti’nin hiçbir neferi yes’e düşmeyecek. Son yerel seçimler üzerinden karamsarlık pompalamaya çalışanlar bilsin ki bunlara hakları yoktur. Biz bitti demeden bitmez. Bu dava hangi alçak ihanetlerle uğraştı bunları hiçbir zaman unutmayacağız. Asla yılgınlığa düşmeyeceğiz. Allah’ın izni ile AK Parti ailesinin altından kalkamayacağı yük yoktur. İzmit’in hali ortada. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini çıkarın İzmit’te sadece hamaset ve sıradan işler kalır. Her yerde açıkları kapatan Büyükşehir Başkanına karalama kampanyalarına devam etmekteler.

“TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYORLAR”

Cumhuriyet Halk Partisinin zihniyeti bu. Attıkları hiçbir adımda samimi değiller. 1 Mayıs’ta terör seviciliği yapıp meclise gelip polislerin sorunlarını dile getirmeye çalışıyorlar. 3 Belediye için teröristlerle işbirliği yapıyorlar” ifadelerini kullanarak Terör Devleti İsrail’i lanetledi.

İl Koordinatörü değişim sinyali verdi

“DEM Parti ve CHP’li belediyeler birliği”

Talus’tan İzmit değerlendirmesi! “Mevcut başkan 5 bin daha az oy aldı”