CHP Gaziantep Büyükşehir Adayı Muzaffer Ertürk Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Muzaffer Ertürk Ne Doktoru? Muzaffer Ertürk Hangi Hastanede?

31 Mart seçimleri için yola devam eden CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları tamamlandı. 103 adayını daha açıklayan CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı netleşti. CHP Gaziantep’te Muzaffer Ertürk kararı verdi. Peki, Muzaffer Ertürk kimdir? İşte yanıtı..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim maratonu hız kesmedi. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalar hızlandı. Aday belirleme trafiği devam eden CHP'nin 103 adayı daha belli oldu. CHP Kahramanmaraş adayı Zeynep Özbaş Arıkan, Gaziantep adayı Muzaffer Ertürk, Mardin adayı Ömer Durak ve Kocaeli adayı Atasoy Bilgin oldu. 30 büyükşehrin 25’inde adayını açıklayan CHP Gaziantep adayı Muzaffer Ertürk hayatı merak konusu oldu. Muzaffer Ertürk CHP araştırmaları hızlandı. Peki, Muzaffer Ertürk kimdir? Muzaffer Ertürk nereli? Gaziantep Muzaffer Ertürk kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları..

CHP GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

31 Mart seçimleri için kolları sıvayan CHP seçim maratonuna girdi. Hem illerde hem de ilçelerde belediye başkan adaylarını tek tek açıklayan muhalefet kanadı CHP'de hareketlilik hız kesmedi. CHP Kahramanmaraş Zeynep Özbaş Arıkan, Mardin Ömer Durak ve Kocaeli Atasoy Bilgin'e verildi. CHP Gaziantep Büyükşehir adayı ise Muzaffer Ertürk oldu. Doktor Muzaffer Ertürk Gaziantep adayı oldu.

DR. MUZAFFER ERTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Dr. Muzaffer Ertürk siyasete atıldı. Gastroenteroloji Uzman Doktor Muzaffer Ertürk, 16 Ekim 1967 yılında Adıyaman’ın Besni ilçesinde dünyaya geldi. 1 yaşındayken ailesi ile birlikte Gaziantep’e taşınan Muzaffer Ertürk, ilkokulu Nuri Pazarbaşı, Ortaokulu Gazi Ortaokulu, Liseyi ise Gaziantep lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini bitiren Muzaffer Ertürk ihtisasını 1992- 1996 yılları arasında İstanbul SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında yaptı. İkinci İhtisasını ise 1997 – 2000 yılları arasında Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalında tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen Muzaffer Ertürk evli ve 3 erkek babasıdır. Doktor Muzaffer Ertürk hala özel bir hastanede çalışıyor.

Çalıştığı Kurumlar

Ersin Arslan Devlet Hastanesi (2001 – 2006 )

Gaziantep Amerikan Hastanesi (2006 – 2017 )