Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Gebze’de yeniden Orhan!

CHP Gebze yine “Orhan” dedi, Gökhan Orhan yeniden CHP Gebze İlçe Başkanı seçildi

CHP Gebze yine "Orhan"

ESKİ VE YENİ VEKİL ARASINDA İL OLMA TARTIŞMASI!
Gökhan Orhan’ın yeniden CHP Gebze İlçe Başkanı seçildiği kongrede CHP Milletvekili Nail Çiller ile CHP eski Milletvekili Hurşit Güneş arasında “Gebze’nin il olması” tartışması yaşandı

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 38.Olağan ilçe kongresi bugün Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongreye CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kilik, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kocaeli Önceki Dönem Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze İlçe Başkan adayı Kemal Nişancı ve Zeynel Rıza Yıldırım, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova İlçe Binali Eniş, il ve ilçe yöneticileri ile delegeler ile çok sayıda partili katıldı. Gerçekleşen kongrede mevcut ilçe başkanı Gökhan Orhan yeniden ilçe başkanı seçildi. Gökhan Orhan 209 oy alırken, rakibi Kemal Nişancı 148 oyda kaldı.
KONGREYE ARA VERİLDİ
Daha önce aday olacağını duyuran ancak yeterli imzaya ulaşamayan Zeynel Rıza Yıldırım, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Kongrenin başından beri milletvekillerinin 2 adaylı kongre söylemlerine de tepki gösteren Zeynel Rıza Yıldırım’ın  tepki göstermesi sonrası 10 dakika  ara verildi. 
 “BELEDİYE BAŞKANI BİR SONRAKİ TOPLANTIDA BU SALONDA OLACAK”
Kongrede konuşma gerçekleştiren CHP İl Başkanı Bülent Sarı, bir sonraki CHP Gebze Kongresinde Gebze Belediye Başkanının ve Büyükşehir Belediye Başkanının bu salonda olacağını ifade etti. Sarı konuşmasında, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, her tarafta sorunlar yaşanıyor ancak CHP her platformda varlığını sürdürüyor. Önümüzde yerel seçimler var. Elimizden geleni yapmalıyız. Bu kongremiz, Gebze Belediyesi’ni kazanma kongresi olacak. Gelecek kongrede Gebze Belediye Başkanımız bu salonda olacak. Aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanımız da burada olacak. Birlikte çok çalışalım, birbirimize destek olalım” dedi. 
“GEBZE İL OLACAK”
Kongrede konuşma gerçekleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiller, “Politika Ankara’dan yönetilir ancak sanayi, üretim ve emek Gebze’den yönetilir. Karşımıza çıkan her engeli aşacağız veya yeni yollar açacağız. Bu kent il olacak ve bunun için el birliğiyle çalışacağız. Gebze’nin il olması gerektiğini savunmalıyız. Elbette Gebze il olacak” ifadelerini kullandı. 
“BİZ İZMİTLİLER İSTEMİYORUZ”
Kürsüde söz alan CHP Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş ise, Çiller’in açıklamasının tam tersi yönünde ifadeler kullandı. Güneş, “Gebze’nin delege sayısı İzmit’in delege sayısına yakın. Gebzeliler ayrı bir il olmasını istiyor ama biz İzmitliler Gebze’nin kopmasını istemiyoruz. Gebze’nin kopması beni yaralar çok dinamik bir ilçe CHP’nin geleceğiyle ilgili Gebze’de demokratik yarışın olması binaen CHP’de uzun soluklu yenilenmenin buradan atılmasını son derece önemsiyorum” dedi. 

1         EROL  ATEŞ 
2         DOĞAN BALIKÇİ
3         DOĞA MERT DOĞAN
4         İLKNUR DURSUN
5         YUSUF  EMRE
6         AHMET  ERDİNÇ
7         İKLİM GÜNEL
8         BEHRAM KAÇAKÇI
9         AYTEN KARABULUT
10       EBRU ÇAĞLA KOTANCI
11       İSKENDER  BERK  MUTAY
12       ERDEM SİNAN SAPAZ
13       KEZBAN AY ŞENLİK
14       FERZENDE YAKIN
15       BURHANETTİN ANIL YAVUZ
16       BAŞAK BERFİN YAŞAR

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli
Sıradaki Haber Mehmet Emin Arapoğlu’nun yönetimi belli oldu!