CHP gece yarısı deprem şehitlerini andı

Asrın Felaketi 6 Şubat depreminin yıl dönümü nedeniyle CHP Kocaeli örgütü anma töreni düzenledi. Depremin gerçekleştiği saatte Sabri Yalım Parkı'nda bir araya gelen il yönetimi, bir daha böyle acıların yaşanmaması için önlemlerin alınması gerektiğinin altını çizdi.

CHP gece yarısı deprem şehitlerini andı

6 Şubat 2023 depreminin yıl dönümünde CHP il örgütleri tüm ülke genelinde saat 04:17’de eş zamanlı anma töreni düzenledi. İzmit Sabri Yalım Parkında gerçekleştirilen anmaya CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Atasoy Bilgin, CHP İzmit ilçe Başkanı Gökhan Ercan, il ve ilçe yönetimleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

"DİLERİM Kİ BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞAMAYIZ"

Program deprem şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başlatıldı. Günün anlam ve önemine dair konuşmasını yapan Başkan Bülent Sarı "1 yıl önce 6 Şubat depremlerinde yitip giden canlarımızı anıyorum. 04:17'de saygı duruşu gerçekleştirdiğimiz tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Dilerim ki bu topraklarda bir daha böyle acılar yaşamayız ve gerekli önlemler artık alınır" dedi.

CHP gece yarısı deprem şehitlerini andı - Resim : 1CHP gece yarısı deprem şehitlerini andı - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ