CHP il yöneticisinden İyi Parti yorumu: Izdırap bitti!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözleri şimdilik CHP ve İYİ Parti arasında köprüleri attı

CHP il yöneticisinden İyi Parti yorumu: Izdırap bitti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumartesi günü gerçekleştirilen kurultayda siyaset sahnesinde çok konuşulan sözler sarf etti. Akşener, “Hayatımdaki en büyük pişmanlığım CHP’den aldığım 15 vekildi. Bunun diyetini bir türlü ödeyemedik” dedi. Ayrıca Akşener, “Kendi geleceğinden başka bir şey düşünmeyen mandacı zihniyet” diyerek Cumhurbaşkanı adayları Kılıçdaroğlu’yla ilgili izahat isteyen bir açıklama yaptı.

ŞİMDİLİK YOLLAR AYRILDI

CHP’lilerden de bu açıklamalara tepki gelmeye devam ediyor. CHP İl Yöneticisi Barış Topal yaptığı açıklamada CHP ile İyi Parti’nin ‘şimdilik’ yollarının ayrılmasını, Çile ve ızdırap bitti” olarak yorumladı.

ARTIK HERKES KENDİ YOLUNA

İşte Barış Topal’ın o açıklaması:
“Siyaset kazanı kaynıyor ama hayırlı şeyler de oluyor, CHP için İyi Parti bir prangaydı. İyi Parti içinde biz. İki taraf da tabanına anlatamıyordu. Şimdi bu çile bu ızdırap bitti. Artık herkes yoluna.

SIRA KADROLARDA

Şimdi adaletli ve hakkaniyetli olan içimize yerleşmiş tüm kadrolar ile yolumuzu ayırma zamanı. Çok hakaret işittik, çok imalarda bulundular. Yerel seçim öncesi bir daha bu hataların tekrarlanması umuduyla. Herkes kendi yoluna.”