Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit’e iki anket şikayeti gitmiş, Hürriyet’le de konuşmuş

CHP İzmit İlçe Örgütünün belediye başkan adaylığı ön seçimi öncesi parti karışık. Bilgilerin sızdırıldığı bir anket partiyi birbirine kattı. İşte son detaylar

CHP İzmit İlçe Örgütünün

CHP İzmit İlçe Örgütü dün akşamdan beri çalkalanıyor. İddiaya göre, bir anket firması ön seçim öncesi üyelerin kime oy vereceği noktasında bir anket yaptırdı. Bu anketin sonuçları, “Kimin hangi adaya oy verdiğiyle ilgili” bilgilerin, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sızdırıldığı, Hürriyet’in de sızdırılan bu bilgilere göre aramalar yaptığı ve yaptırdığı, CHP’li diğer aday adayları Hakan Tanta, Hüseyin Erol ve Emre Andız’ın da tepkisine neden oldu.

BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI

Konuyla ilgili Nokta Gazetesine, “Kaos ortamı yaratılıyor” açıklamasında bulunan İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, konunun devamıyla ilgili de kendisini aramamız üzerine bilgilendirme yaptı. Söz konusu anketle ilgili CHP İzmit İlçe Örgütüne iki resmi şikayetin geldiğini aktaran Gökhan Ercan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

“Söz konusu anket ile ilgili CHP İzmit İlçe Örgütüne iki resmi şikayet geldi. Anket firması üyelerimizi aramış ve devamında bir bilgi paylaşımı yapmışsa, bu hadise Kişisel Verilerin Korunmasıyla ilgili bir durumdur. Resmi bir şikayet süreci de işletilmelidir.

PARTİ KÜLTÜRÜ VURGUSU

CHP İzmit İlçe Örgütü olarak biz yapmamız gerekeni yapıyoruz. Bu hadiseler, bizim dışımızda gelişen olaylar. Ben ilçe başkanı olarak tüm aday adaylarımızla bir araya gelip, gerekli uyarıları yaptım. Parti kültürü olan arkadaşlarımız, böyle olayların içine girmemelidir.

HÜRRİYET’LE KONUŞTU

Biz yine de bu şikayetleri değerlendireceğiz. Bahse konu hadiseyle ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le de görüştüm. Kendisine bahsedildiği gibi bir anket sonucunun gelmediğin ve yine bahse konu anketi kendisinin yaptırmadığını söyledi.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem
Sıradaki Haber CHP olağanüstü toplanıyor! İstinaf kararı gündeme gelecek