CHP İzmit’te skandal! Anket sonucu Hürriyet’e sızdırılıyor?

CHP İzmit İlçe Örgütünün ön seçimine bir gün kala anket krizi yaşanıyor. Aday adaylarından Hakan Tanta çok öfkeli

CHP İzmit’te skandal! Anket sonucu Hürriyet’e sızdırılıyor?

CHP İzmit İlçe Örgütünün İzmit Belediye Başkan Adayını belirleyeceği ön seçimi yarın gerçekleştirilecek. Ancak ön seçim öncesinde partide sular durulmuyor. İddialara göre, ön seçimle ilgili anket yapan firma, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e kendisine muhalif üyelerle ilgili bilgileri sızdırdı. Hürriyet de bu isimleri telefonla aramaya başladı.

SKANDAL VE REZALET

Ön seçim aday adaylarından Hakan Tanta, “Bu yaşadığımız çok büyük bir rezalet. Bir anket şirketi aday adaylarla ilgili bir anket çalışması yaptı. İddialara göre anket Fatma Kaplan Hürriyet’e sızdırıldı. Ankette bana oy veren üyeleri Hürriyet arayarak tehdit ediyor. Üyeler daha sonra beni arayıp Hürriyet’in kendilerini aradığını söylüyor. Anket şirketinin bu yaptığının KVKK kapsamında doğru olmadığını düşünüyorum. Bu büyük bir skandal ve rezalettir.

BAŞVURU YAPIYORLAR

Yaşanan hadise normal bir durum değil. İnanmak istemesem de doğru gibi görünüyor. Bazı üye arkadaşlarımız beni arayıp yaşananlarla ilgili suç duyurusunda bulacaklarını beyan ettiler. Bazı arkadaşlarımız ilçe örgütüne başvuru yapacaklar. Ön seçim öncesinde yaşanan bu olay tam bir rezalettir” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ