Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Emine Helil İnay Kınay Kimdir? Emine Helil İnay Kınay Kaç Yaşında? Emine Helil İnay Kınay Nereli?

CHP Karabağlar belediye başkan adayı belli oldu. Yerel seçimlerde İzmir’in Karabağlar ilçesi için yarışacak olan başkan adayı Emine Helil İnay Kınay oldu. Peki, Emine Helil İnay Kınay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2024 yerel seçimlerinde yarışacak CHP Karabağlar belediye başkan adayı Emine Helil İnay Kınay hayatı..

CHP Karabağlar belediye başkan

Emine Helil İnay Kınay adı son günlerin en çok merak edilenlerinden oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçim sürecine girildi. Seçimlere kısa süre kala aday belirleme işlemlerine hız veren İzmir CHP belediye başkan adayları netleşti. CHP Karabağlar ilçe belediye başkan adayı Emine Helil İnay Kınay oldu. Peki, Emine Helil İnay Kınay nereli? Emine Helil İnay Kınay kaç yaşında? Emine Helil İnay Kınay kimdir? İşte merak edilenler..

CHP KARABAĞLAR ADAYI EMİNE HELİL İNAY KINAY

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Emine Helil İnay Kınay, sosyal medyasında paylaştığı fotoğrafa, “Karabağlar Belediye Başkan Adayı olarak bana bu kıymetli görevi veren başta Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel olmak üzere, tüm parti yöneticilerimize ve örgütümüze teşekkür ediyorum. Eşit, adil, hak ettiğimiz daha iyi bir yaşam için değişim yolculuğumuzda, Cumhuriyet Halk Partimizin sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını ve doğrudan katılımcı yönetim anlayışımızı Karabağlar’da birlikte büyüteceğiz.. Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde, çağdaş, aydınlık ve demokrat bir yönetim anlayışını, Karabağlar’dan ülkemize yayacak, değişimin öncüsü olacağız” notunu düştü.

EMİNE HELİL İNAY KINAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Emine Helil İnay Kınay 1977 yılında Uşak’ta dünyaya geldi. Orman mühendisi bir baba ile devlet memuru bir annenin çocuğu olarak büyüyen Emine Helil İnay Kınay, ülkenin çeşitli kentlerinde eğitim alarak okullarını tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Emine Helil İnay Kınay aynı üniversitede yüksek lisans eğitimi aldı. 2002 yılından itibaren CMO İzmir Şubesi’nde yönetim kurulunda görev alan Emine Helil İnay Kınay çeşitli komisyonlarda görev yaptı. 2012-2022 yılları arasında ise CMO İzmir Şubesi’nin başkanlığını yapan Emine Helil İnay Kınay, öğrencilik yıllarından bu yana çeşitli sivil toplum kuruluşları ve platformlarda gönüllü çalışmalar yaptı. TMMOB ÇMO İzmir Şubesi’nde 10 yıl boyunca yönetim kurulu üyeliği ve 10 yıl da şube başkanlığı görevlerini üstlenen Emine Helil İnay Kınay, CHP 14 Mayıs seçimlerinde İzmir 2. Bölge’den milletvekili adayı oldu. Şimdi ise CHP Karabağlar belediye başkan adayı oldu.

EMİNE HELİL İNAY KINAY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN