Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim? CHP Konya Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya Kimdir, Kaç Yaşında?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 126 belediye başkan adayını duyurdu. 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlere Konya’da hangi aday öncülüğünde gidilecek belli oldu. CHP Konya İsmail Sonkaya dedi. Peki, CHP Konya adayları kim? İsmail Sonkaya kimdir? İşte Konya belediye başkan adayları 2024..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

CHP parti meclisi görüştü ve karar çıktı. CHP adayları son dakika açıklaması geldi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için düğmeye basan CHP belediye başkan adayları tam listesi açıkladı. 3’ü büyükşehir olmak üzere 126 seçim bölgesinde daha belediye başkan adaylarını belirleyen CHP’de tempo hızlandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısının ardından yaptığı flaş açıklamada 161 seçim çevresinin görüşüldüğünü, 35’i için ön seçim kararı alındığını ve 126’sında adayların belirlendiğini açıkladı. Konyalı seçmenler kentlerindeki adayı araştırmaya koyuldu. CHP Konya Büyükşehir için İsmail Sonkaya adı çıktı. CHP Konya belediye başkan adayı araştırması yapan vatandaşlar bir yandan İsmail Sonkaya CHP sorgularken bir yandan da CHP Konya adayları listesine göz attı. Peki, CHP belediye başkan adayları kim? İsmail Sonkaya kimdir? İşte merak edilen detaylar ve Konya belediye başkan adayları 2024 listesi..

CHP KONYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024

Ana muhalefet harekete geçti. CHP Konya Büyükşehir için İsmail Sonkaya adı açıklandı. Konyalı seçmenlerin gündeminde ilk sırada yer alan İsmail Sonkaya detayları merak edildi. Yerel seçim hazırlıklarına tam gaz devam eden CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Sonkaya gösterildi. Emekli olan yüksek mimar İsmail Sonkaya kariyeri ve biyografisi merak edildi. CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya hayatı haberimizde.

İSMAİL SONKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Konya’nın Karapınar ilçesinde doğan İsmail Sonkaya başarılı bir siyasetçidir. Yüksek mimar olan İsmail Sonkaya bir dönem Karapınarlılar Derneği Başkanlığı da yaptı. Konya’da çeşitli projelerde ismi geçen İsmail Sonkaya, CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi. Şehrin mimarlarından olan İsmail Sonkaya, CHP Konya’da da çeşitli görevleri üstlendi. Konya için çalışmalara devam eden İsmail Sonkaya yerel seçim çalışmalarına başlayacak.