Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Körfez’de 1 harf yüzünden kavga çıktı

CHP Körfez’de üyeliklerinin silindiği söylenildiği için oy kullanamayan Karaman ailesi oyunu kullandı. Sandık görevlilerinin Dursun Karaman ve ailesinin soy ismini yanlış anladığı öğrenildi.

CHP Körfez’de üyeliklerinin silindiği

CHP Körfez’de devam eden ön seçimde saatler önce yumruklu arbede yaşanmıştı. Oy kullanmak için okula gelen parti üyesi Dursun Karaman kendisi ile birlikte eşi ve kızının da parti üyeliklerinin silindiğini iddia ederek duruma tepki göstermişti. Bunun üzerine tepki gösteren Dursun Karaman ile partililer arasında arbede yaşandı.

“HABERİMİZ YOK”

Aile üyeleri tarafından salondan çıkartılan Karaman haberleri olmadan üyeliklerinin silindiğini belirterek, “Ben senelerdir bu partiye emek verdim. İlçe delegeliği yaptım. Şu an Çamlıtepe mahalle delegesiyim. Yazıklar olsun. Bundan sonra AK Parti için mücadele edeceğim” demişti.

YANLIŞ ANLAŞILMA YAŞANMIŞ

Bu olayın ardından oy kullanma işlemleri sırasında yanlış anlaşılma yaşandığı öğrenildi. Yeniden oy kullanılan okula gelen Dursun Karaman ve ailesi oylarını kullandı.

“LİSTEDE YOK DEDİLER”

Oy kullandıktan sonra konuşan Dursun Karaman, “Soy adımızı Kahraman sanmışlar. Bize listede yok dediler. Birkaç kere daha listeye baktılar ama göremediler. Bu durum üzerine çok sinirlendim.

“NASIL BULAMADILAR ANLAMADIM”

Üstelik kimliğimiz de ellerindeydi. Kimlikte Karaman olduğu görünüyor. 5 kişi baktı bulamadı. Nasıl bulamadılar anlamadım. Ben de seçim sürecinde ilçe başkanının taraf tuttuğunu gördüğüm için, bilerek sildiler sandım.

“SİNİR VE ÖFKEDEN DOLAYI SÖYLEDİM”

‘AK Parti’ye üye olacağım’ söylemini sinir ve öfkeden dolayı söyledim. Ben yıllardır bu partinin emektarıyım. Çok öfkelendim. Yanlış anlaşılmayı düzelttikleri için oyumu kullandım” dedi.

Ailecek üyelikleri silinmiş “Yazıklar olsun, artık AK Parti için çalışacağım”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?