Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Körfez’de kriz çözüldü! Tayfun Balıkçı: Toparladık, hedefimize kilitlendik

CHP Körfez’de liste krizi çözüldü. Adaylıktan çekilme kararından vazgeçen Tayfun Balıkçı, “Durumu toparladık, hedefimize ulaşacağız” dedi.

CHP Körfez’de liste krizi

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Körfez belediye başkanı olmak için ön seçim ile belirlenen Tayfun Balıkçı ile ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal arasında liste krizi yaşanmıştı. Kendisine sorulmadan hazırlanan listeye ve Erkan Uygun’un ilk sıraya yazılmasına tepki gösteren Balıkçı, adaylıktan çekileceğini ifade etmişti.

2 ADAY ÇEKİLMİŞTİ

Açıklanan liste sonrası kontenjan 1.sıra adayı Bozkurt Uslu ve 7.sıra adayı Ünal Akyüz de adaylıktan çekilmişti. Yaşanan liste gerginliği İl Başkanı Bülent Sarı’nın olaya dahil olmasıyla birlikte çözüldü.

‘KAZANACAĞIZ’ PAYLAŞIMI

Krizin çözülmesinin ardından CHP Körfez Adayı Tayfun Balıkçı sosyal medya hesabından ‘Kazanacağız’ paylaşımı yaptı. Gazetemize de konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Balıkçı, “Ben listemizin düzgün olmasını istedim.

“BU BİR EKİP OYUNU”

Sonuçta bir ekip, kadro oyunu bu. Bazı partililerimiz sıralamasına tepki gösterdi. Bunlar her partide olabilecek normal şeyler. Sonunda toparladık ve hedefimize kilitlendik. Çalışmalarımız hızlıca devam ediyor” dedi.

“BOZKURT BEY HEP YANIMIZDA”

Listeden kendi kararıyla çekilen Bozkurt Uslu hakkında da konuşan Balıkçı, “Bozkurt Bey şu an işleri gereği Marmaris’te. Ama her zaman bizim yanımızda olmaya devam edecek. Gelince çalışmalarımıza katılacak” ifade etti.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Ekip oyunu derken?! Hangi ekip acaba?! Şu başta olmaz dediğiniz sonra ama sonradan kabul ettiğiniz ilçe yönetiminin ekibi mi?! Başarılar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen Ankara
Sıradaki Haber Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Yüksel Arslan görevi bırakıyor!