CHP Kurultayında tribün gerginliği!

CHP'nin genel başkan seçimli 38. Olağan Kurultayı, bugün Ankara Spor Salonu’nda düzenleniyor. Kurultayda 81 ilden 1367 delege oy kullanacak.

CHP Kurultayında tribün gerginliği!

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'nın gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu, sabah saatlerinden itibaren doldu. Sahnenin sol tarafta kalan tribünler değişimcilere, sağ tarafta kalan tribün de genel merkezcilere ayrıldı. İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi" sloganıyla düzenlenen kongrede zaman zaman birbirlerinin sloganlarını engelledi.

SLOGAN SAVAŞLARI

Kılıçdaroğlu taraftarlarının bulunduğu tirbünde 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganları atıldı, buna karşı çıkan Özgür Özel destekçileri ıslıklarla sloganları engellemeye çalıştı. Tarafların net bir şekilde bölündüğü kongrede seçimler yapılacak.

PANKARTLARLA DONATILDI

"Hak, hukuk, adalet" "Birleşerek güçleneceğiz, yenilenerek başaracağız", "Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız" gibi genel sloganların yazılı olduğu pankartların yanı sıra adaylar Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel saklandığı "Emekçiler, kadınlar ve gençlik Bay Kemal'de birleştik", "Özgür CHP, Özgür Türkiye" yazılı pankartlar da asıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ