CHP Milletvekili Tüzün; ‘Hiçbir partinin katkısına ihtiyaç duymuyoruz’

CHP İl Başkanlığında yerel seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Hiçbir siyasi partinin vereceği katkıya ihtiyaç duymuyoruz. İttifak kargaşasını dikkate almayalım” dedi.

CHP Milletvekili Tüzün; ‘Hiçbir partinin katkısına ihtiyaç duymuyoruz’

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci için ilimizde görevlendirilen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer il başkanlığına gelerek basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında partililer de hazır bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL’İN SELAMLARINI İLETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını ileterek konuşmasına başlayan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün “Dün akşam Türkiye’nin ikinci yüzyılının ilk genel başkanı Özgür Özel’le görüşmemizde Kocaeli’ye gideceğimizi söyledik. Kendisinin tüm Kocaeli’ye selamları var. Böylesine önemli bir seçimde Kocaeli gibi bir marka kentte sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapıldığını en iyi bilen bir kenttesiniz.

“79 İLDE KOMİSYONLAR KURULDU”

80’lerde CHP’li belediyelerin hangi şartlarda nasıl bir belediyecilik yaptığını biliyorsunuz. Bu güzergahta CHP’li belediyenin olmadığı tek yer Kocaeli. Bu seçimlerde Kocaeli’yi alarak sosyal demokrat belediyeciliğini göstermek istiyoruz. 79 ilde ekipler ve komisyonlar kuruldu. Bizler de Kocaeli’ye genel başkanımız adına geldik. Geliş sebebimiz aday belirlemede en doğru yöntemi bulmak.

“KARARI GENEL MERKEZ VERECEK”

Komisyon olarak fotoğraf çekeceğiz. Kararı Genel Merkezimiz ve örgütümüz verecek. Bu yerel seçimler Türkiye için çok önemli bir seçim. 31 Mart’ta sandığa gidip yeni bir yüzyılın vizyonunu ortaya koyacak anlayışı hayata geçireceğiz. AKP iktidarının yıprandığı bir dönemde vatandaşımız sandığa giderek bu seçimde AKP’yi cezalandıracağını görüyorum.

“İTTİFAK KARGAŞASINI DİKKATE ALMAYIN…”

İttifak kargaşasını dikkate almayalım. Hiçbir siyasi partinin vereceği katkıya ihtiyaç duymadığımızı söylemek isterim. Halkımızla ittifak yapacağız. Hiçbir parti bir önceki seçimde aldığı dönemin konjonktürü farklı. Bazı ilçelerde örgütler düzeyinde anlaşma sağlanırsa işbirliği yapılabilir. Kocaeli’de tüm belediyeleri almak üzere yola çıkıyoruz” dedi.