CHP Niğde Belediye başkan adayı kim? Hulusi Özen kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde adaylar belirlenirken, sosyal medyada merak uyandıran isimlerden biri olan Hulusi Özen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Hulusi Özen kimdir? İşte detaylar:

Hulusi Özen, 1986 yılında Niğde'de doğmuştur. Niğde Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Bölümü'nden mezun olan Özen, hukuk camiasında önemli bir yer edinmiştir.

Profesyonel kariyerine, Niğde Barosu'nun saygın avukatlarından Ergün Kurucu ve Mukadder Adem'in katipliğini yaparak başlayan Hulusi Özen, 2013 yılında Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu katipliği görevine atanmıştır. Bu görevi halen başarıyla sürdürmektedir.

Hukuk fakültesi eğitimini tamamlayan ve avukatlık stajını başarıyla geçiren Hulusi Özen, 8 Ağustos 2023 tarihinde yemin ederek avukatlık mesleğine adım atmıştır.

Niğde'nin önde gelen avukatlarından biri olan Hulusi Özen, CHP Niğde Belediye Başkan adayı olarak seçmenin karşısına çıkacak. Sosyal medyada ve Niğde kamuoyunda merak uyandıran Özen'in, hukuk alanındaki deneyimi ve profesyonel geçmişiyle dikkat çektiği gözlemleniyor. Niğde halkı, Hulusi Özen'in liderliğinde şehirlerine yapılacak katkıları merakla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ