CHP'de ''DEM Parti'' krizi!

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, ‘belediye başkanı seçildiğinde kapısının DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak' cümlesine Genel Başkan Özgür Özel'in “Afyon'da bir sürçülisan oldu." diyerek düzeltmeye çalışması parti içinde sorun çıkardı.

CHP'de ''DEM Parti'' krizi!

Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadesini kullandı. Ancak, bu ifadesi sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından "sürçülisan" olarak değerlendirildi.

"SÜRÇÜLİSAN"

Uşak'ta düzenlediği mitingde konuşan Özgür Özel, Köksal'ın sözlerini düzeltti ve "Afyon'da bir sürçülisan oldu. Başkanım siz düzeltir misiniz dedi. Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır" dedi.

DİLİM SÜRÇMEDİ..

Özgür Özel'in kendisinin hakkında sürçü lisan yaptığını söyleyen Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'dan açıklama geldi. TV100'den Barış Yarkadaş'a konuşan Köksal konuşmasında herhangi bir dil sürçmesi olmadığını söyledi. Köksal ile telefon görüşmesini anlatan Yarkadaş "Ben Belediye Başkanı seçildiğimde, Afyonkarahisar Belediyesi'ni DEM Partililere yönetmeyeceğim. Ben bir dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim söz üzerine konuştum. Ben bu sözü ilk günden beri verdim. Bu sözümün de arkasındayım" şeklinde konuştu

Kaynak: HABER MERKEZİ