CHP’de İzmit Belediyesine ikinci talipli! Erol başvurusunu yaptı

İzmit’in tanınmış simalarından İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, bugün İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP’de İzmit Belediyesine ikinci talipli! Erol başvurusunu yaptı

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi partilerde aday adaylık süreci devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, bugün CHP İzmit İlçe binasında İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’a dilekçesini teslim eden Erol’u partililer yalnız bırakmadı.

CHP’de İzmit Belediyesine ikinci talipli! Erol başvurusunu yaptı - Resim : 1

“GÜÇLÜ İZMİT İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ”

Hüseyin Erol’un belgelerini almadan önce kısa bir konuşma yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Önemli günler, güzel günler, güzel tatlı heyecanlar yaşıyoruz. Öncelikle Hüseyin abimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Kendisi partimiz için çok değerlidir, kent tarihinde, kent kültüründe ayrı bir yeri vardır. Kendisine bu sebepten kaynaklı sizlerin huzurunda tekrardan teşekkür ediyorum. CHP yerel seçimlerde ve sonrasında güçlü İzmit’i oluşturmak için mücadele verecek” ifadelerini kullandı.

CHP’de İzmit Belediyesine ikinci talipli! Erol başvurusunu yaptı - Resim : 2

“BU KENTİ HİÇ BIRAKMADIM”

Aday adaylığı başvurusu sırasında konuşma yapan Hüseyin Erol, “Bugün benim için de hayatımda önemli bir dönüm noktası. 1993 yılından bu yana yaklaşık 30 sene geçti ve 30 yıl boyunca bu abiniz kenti hiç bırakmadı. Kentin çeşitli noktalarında yeni yapılar kurdum, kenti hiç bırakmadım bu kente hizmet vermeye çalıştım. 2011 yılında üye olduğum bu partimde İzmit Belediye Başkan aday adayı olarak karşınıza geldim. Benden önce adaylığını açıklayarak başvurusu yapan Emre Andız kardeşime, akşam açıklamasını yapacak olan Hakan Tanta kardeşime ve aday adayı olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

CHP’de İzmit Belediyesine ikinci talipli! Erol başvurusunu yaptı - Resim : 3

“ADAY’A DESTEK ÇAĞRISI”

İzmit Belediyesi İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve örgütümüzün üstün başarısıyla kazanıldı ve bana bu süreçte ‘İzmit Kent Konseyi Başkanlığı yapar mısın?’ dendiğinde gönüllülük esasıyla kabul ettim. Kent bilincini kente anlatmaya çalıştım. Bu süreçte benim yanımda olan herkese teşekkür ederim. İzmit Belediye Başkan adaylığı kesinleştikten sonra adayımız kim olursa olsun partimin bir neferi olarak kazanan arkadaşıma yardım etmeye çalışacağım. Hepimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

CHP’de İzmit Belediyesine ikinci talipli! Erol başvurusunu yaptı - Resim : 4