CHP'de PM toplanıyor: Kocaeli adayı ne zaman belli olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Parti Meclisi bugün toplanıyor. CHP'de gözler henüz açıklanmayan illerde kimlerin olacağına çevrilirken, İzmir için ayrı bir trafik yaşanması beklenirken, Kocaeli mesaisi de devam edecek.

CHP'de PM toplanıyor: Kocaeli adayı ne zaman belli olacak?

Türkiye'de siyaset gözlerini 31 Mart'a çevirdi. Yerel seçimler için partilerde hazırlıklar devam ederken, CHP'de İstanbul, Ankara, Antalya, Hatay, Mersin, Muğla, Aydın gibi büyükşehirlerde adaylar belirlenirken, Parti Meclisi'nde gözler İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra Ankara ve İstanbul'daki ilçelerde açıklanmayan adayların belirlenmesi bekleniyor. PM'de Kocaeli'nin yanı sıra diğer büyükşehirler için de mesai sürecek.

GÖZLER İZMİR ADAYINDA

Bugüne kadar 831 seçim bölgesinde adayını açıklayan CHP'de, 9 büyükşehrin yanı sıra birçok il ve ilçede de adaylar açıklanmazken, parti MYK'sının ve PM'sinin bugün özel gündemle toplanması bekleniyor. CHP'de 1 Şubat'ta yapılacak olan Parti Meclisi toplantısı öncesinde İzmir için yoğun trafiğe girilecek. İzmir Büyükşehir adayının yanı sıra partide, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Konak gibi ilçe adaylarının da netleşmesi bekleniyor.

KOCAELİ 1 ŞUBAT'TA

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra İstanbul'da Esenyurt, Avcılar, Bakırköy ve Kadıköy ile; Ankara'da da Çankaya ve Keçiören adayları da belirlenmedi. 1 Şubat'ta yapılacak olan toplantıda İstanbul ve Ankara adaylarının yanı sıra Antalya Muratpaşa, Bursa Nilüfer ile Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Malatya, Mardin, Ordu, Şanlıurfa adaylarının da açıklanması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ