Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de yeniden aday adaylık başvurusu olacak mı?

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Genel Merkezin ön seçim kararı sonrasında Nokta Gazetesine açıklamalarda bulundu

CHP İzmit İlçe Başkanı

CHP Genel Merkezi dün gece flaş bir karar aldı. Genel merkez İzmit ve Körfez’de adayları ön seçim ile belirleme noktasında kararı çıkardı. İzmit’te seçime girecek şimdilik 5 isim var. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aday adayları Hakan Tanta, Emre Andız, Ulaş Yıldız ve Hüseyin Erol, ön seçime girecek. Ancak ön seçim kararının ardından yeniden aday adaylık başvuruları alınabilir.

EN İYİ TERCİHTEN DAHA DOĞRU

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, alınan ön seçim kararıyla ilgili Nokta Gazetesine açıklamalarda bulundu. Ön seçim kararını doğru bulduğunu kaydeden Ercan, “Belediye başkan adaylarını ön seçimle belirlemek, en iyi tercihten çok daha iyi bir tercihtir. Örgüt adayına daha kuvvetli sarılır. Her üyenin içinde olduğu bir süreç en doğrusudur.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

Bende göreve geldiğimden beri ön seçimi savunuyorum. Yapılacak ön seçimde bizim bir duruşumuz olmayacak. Tüm adaylara aynı mesafede olacağız. Kesinlikle bir isimden yana tavır almayacağız. Sandıktan kim çıkarsa o bizim adayımızdır. Kimseden taraf olmayacağız” dedi.

GENEL MERKEZLE GÖRÜŞÜLECEK

Yeniden bir aday adaylık sürecinin işletilip işletilmeyeceğiyle ilgili de konuşan Ercan, “Konuyu henüz genel merkezle görüşmedik. Bunu özellikle soracağız. Yeniden aday adayı başvurusu alınacak mı netleştireceğiz ve en kısa sürede örgütümüze bilgi vereceğiz” açıklamasında bulundu.