CHP'de ziyaretçi girişi kapanıyor: Adaylar belirleniyor!

31 Mart'ta Türkiye belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarını belirlemek için sandığa gitmeye hazırlanırken, siyasi partilerde de adayları açıklama çalışmaları devam ediyor. Bugüne Ankara ve İstanbul'un yanı sıra birçok ilde adayını duyuran Cumhuriyet Halk Partisi'nin 700 seçim bölgesinde daha isimleri açıklaması bekleniyor.

CHP'de ziyaretçi girişi kapanıyor: Adaylar belirleniyor!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bugüne kadar Ankara, İstanbul, Hatay, Eskişehir, Bursa, Bolu, Çanakkale, Uşak, Manisa, Mersin gibi birçok büyükşehirde, ilde ve ilçelerde birçok adayını duyuran Cumhuriyet Halk Partisi'nde İzmir ve Antalya adaylarının da içerisinde yer aldığı yaklaşık 700 seçim bölgesindeki adaylarını Cuma günü açıklayacak.

MYK CUMA 13.00'TE TOPLANIYOR!

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, CHP bugüne kadar 622 seçim çevresinde adayını açıklarken, aralarında İzmir ve Antalya'nın da bulunduğu yaklaşık 700 seçim çevresi için de anket ve temayül yoklaması çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) cuma saat 13.00'te toplanacak. MYK'nin ardından akşam saatlerinde Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında PM toplantısı yapılacak. Toplantıda kalan seçim çevrelerinin büyük çoğunluğu için adayların açıklanacağı öğrenildi. Öte yandan, CHP, aday belirleme çalışmaları nedeniyle yarın saat 09.00'dan itibaren 2 gün parti genel merkezine ziyaretçi alınmayacağını bildirdi.

Kaynak: AA