CHP'deki ilçe başkanın aday adaylığına ekibindeki isimden tepki: 2700 üye 17 kişiden daha etkilidir

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Derince’den belediye başkanlığına aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa eden Atasoy Bilgin’e Birkan Koçak tepki gösterdi. Koçak, “ 2700 üye 17 kişiden daha etkilidir”

CHP'deki ilçe başkanın aday adaylığına ekibindeki isimden tepki: 2700 üye 17 kişiden daha etkilidir

CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin yönetim kurulunun yaptığı oylama sonucu Derince Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa etme kararı aldı. Bilgin’in bu kararına Bilgin’le aynı ekipten olan ve kongrede seçilmesi için çalışan ancak şimdilerde Derince Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Birkan Koçak’tan geldi.

“ALENEN ADAY İLAN ETMİŞLERDİR”

Bilgin ve yönetimini eleştiren Koçak açıklamasında; “Saygı değer Partililerim, CHP Derince İlçe Başkanlığı olarak yönetici arkadaşlarımız talihsiz bir açıklama yapmışlardır. Benim de destek vererek, seçilmelerinde katkı koymuş olduğum yönetici arkadaşlarımız. Mevcut İlçe Başkanımız Atasoy Bilgin'i alenen aday ilan etmişler.

“2700 ÜYE 17 KİŞİDEN DAHA ETKİLİDİR”

Bu 5 aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan, aday adaylık sürecine gölge düşürmüşlerdir. İlçe yönetiminin üzerine düşen, aday adayı olacak bütün arkadaşlarımıza, eşit, adil bir ortam sağlayarak genel Merkezimizin ve İlçe yönetimimizin vermiş olduğu söz doğrultusunda ön seçim koşullarını yaratmaktır. Unutmayalım yaklaşık 2700 üyesi bulunan Derince İlçemizin saygıdeğer üyelerinin vereceği karar, 17 kişilik yönetimin kararından daha etkilidir" ifadelerini kullandı.

CHP'deki ilçe başkanın aday adaylığına ekibindeki isimden tepki: 2700 üye 17 kişiden daha etkilidir - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ