CHP’li başkan Tanju Özcan: Ben yapsam seçimden 3 gün önce uçururdum!

Türkiye’nin 5. Nesil Savaş Uçağı Kaan iki gün önce gökyüzüyle buluştu. Dünya medyasının da bir numaralı gündem maddesi olan Milli Muharip Uçak’la ilgili CHP’li başkan Tanju Özcan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi

CHP’li başkan Tanju Özcan: Ben yapsam seçimden 3 gün önce uçururdum!

Türkiye havacılık alanında tarihi bir adım attı. 1, 2, 3 ve 4’üncü nesil uçaklar üretildiği zamanlarda ne yazık ki bu konuyla ilgili ortaya bir iddia koyamayan ülkemiz, son yıllarda yapılan savunma sanayi atılımlarıyla tarihi bir başarıya imza attı. Direkt 5. Nesil Savaş Uçağı üretme girişimine başlayan Türkiye’nin milli muharip uçağı KAAN, çarşamba günü gökyüzüyle buluştu.

3 GÜN ÖNCE UÇURURDUM

Dünya medyasının da bir numaralı gündem maddesi olan KAAN’la ilgili Bolu Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Tanju Özcan’dan dikkat çeken bir yorum geldi. Tanju Özcan emeği geçen herkesi kutlarken, “Ben bu uçağı yapsam seçimden 3 gün önce uçururdum” ifadelerini kullandı.

İLGİYİ PEKİŞTİRDİ

İşte Tanju Özcan’ın o açıklamaları:
“Ben bu uçağı yapsaydım, seçime 3 gün kala uçururdum. KAAN projesi, Türk halkının milli savunma ve milli teknolojiye olan ilgi ve desteğini pekiştirdi. Proje ulusal çapta çok büyük bir başarı. Bu başarıyı minnettarlık duygusuyla karşılamamız gerekiyor. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ