Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li belediye başkanı Tahir Büyükakın’ın fotoğrafını astı!

Dikkat çeken bir siyasi fotoğraf. CHP’li belediye başkanı o etkinlikte AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın fotoğrafını astı

Dikkat çeken bir siyasi

Karamürsel Belediyesi’nin organize ettiği 40. Altınkemer Yağlı Güreşleri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Toplam 650 sporcunun mücadele ettiği dev organizasyon, Karamürsel Er Meydanı’nda gerçekleştirildi. Güreş müsabakaları nefesleri keserken, CHP’li Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın asılmasını istediği fotoğraflar dikkatleri çekti.

BÜYÜKAKIN’IN FOTOĞRAFI

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel Er Meydanı’nda asılan afişte Türk bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Güreş Ağası Tacettin Aslan ve Karamürsel Belediyesi logolarına yer verdi.

NOKTA’YA ANLATTI

Başkan Ahmet Çalık, neden Tahir Büyükakın’ın fotoğrafına yer verildiğini de Nokta Gazetesine anlattı. Başkan Çalık, “Organizasyonu tamamen güreş ağamız Tacettin Aslan finanse etti. Biz de organizasyonunu gerçekleştirdik.

HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Bizim göstermek istediğimiz şey şu: ilçemize hizmet ederken herhangi bir siyasi duruşumuz yok. Biz ilçemize hizmet getirmek istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da hizmet etmek istediğine inanıyoruz.

FOTOĞRAFI YER ALSIN İSTEDİM

Bu nedenle böylesi bir organizasyonda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da fotoğrafı olması gerektiğini düşündük. Arkadaşlar afişi bana da sordu, ben Tahir başkanın da fotoğrafının yer almasını istedim.

TEK TEK ARADIM

Karamürsel Er Meydanı’ndaki yağlı güreşler için tüm milletvekillerimize özel kalem aracılığıyla davet yaptık. İktidar partisi milletvekillerimizi ve Büyükşehir Belediye başkanımızı aradım. Hem danışma kurulu toplantısı vardı, hem de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kocaeli’deydi. Bu nedenle kendileri katılamadılar” açıklamasında bulundu.