Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Cengiz Çakar: Kocaeli’dekiler hesap vermelidir!

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu dönemi kapandı, partinin yeni Genel Başkanı Özgür Özel seçildi.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı geçtiğimiz hafta sonu Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi. Oldukça çekişmeli bir havada gerçekleşen CHP’nin Kurultayında, ‘değişim’ kararı çıktı. Mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci turda seçimi kaybetti ve partinin yeni genel başkanı Özgür Özel seçildi.

KİMSE GİREMEDİ

Pazar günü ise partinin en önemli yönetim organı olan Parti Meclisi seçimi gerçekleştirildi. Parti Meclisine Kocaeli’den hiçbir isim giremedi. Eski milletvekili Tahsin Tarhan, Özgür Özel’in anahtar listesine girmesine rağmen sandıktan çıkmayı başaramadı.

HESAP VERİLMELİDİR

Genel Merkezde Kocaeli’den hiçbir ismin yer almamasına CHP’nin İzmit İlçe Başkan adayı olan Cengiz Çakar tepki gösterdi. Bu durumun hesabının verilmesi gerektiğini belirten Çakar, “CHP değişim ve umut kurultayında Kocaeli’mizin etkisiz kalmasının sebebi olanlar hesap vermek zorundadır…” ifadelerini kullandı.