Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Eren Erdem’den itiraflar: Halk TV’ye ayda 2 Milyon TL

CHP’nin önceki dönem eski medya sorumlusu Eren Erdem seçim döneminde Halk TV’ye yapılan aylık 2 milyon TL’lik ödeneği kestiğini ve bu sayede partisine 5 ayda 10 milyon TL tasarruf sağladığını söyledi.

CHP’nin önceki dönem eski

Genel Seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin en çok tartışılan ismi medya sorumlusu Eren Erdem olmuştu. Erdem seçimden sonra yapılan ve Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği kurultaya kadar 5.5 ay görevde kalmıştı.

SEÇİMDEN SONRA PROTOKOL ASKIYA ALINMIŞTI

Seçimlerin ardından medyadaki önemli tartışmalardan biri de  CHP ile Halk TV arasındaki krizdi. Seçim yenilgisinden sonra değişimcilere destek veren Halk TV’nin, CHP ile olan protokolü tek taraflı olarak askıya aldı.

“BAŞKA KANALLARLA DA PROTOKOLÜMÜZ VAR”

CHP’li Erdem, konuya ilişkin açıklamasında “Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay denetimine tabi; 01.01.2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir.” ifadelerini kullandı. Eren Erdem, CHP Medya sorumlusu olduğu dönemde Halk TV’ye yapılan aylık 2 milyon TL’lik ödeneği kestiğini ve partisine 5 ayda 10 milyon TL tasarruf sağladığını söyledi.

ÖDEME MİKTARINI AÇIKLADI

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerine göreve Özgür Özel’in gelmesiyle Halk TV ile ilişkiler düzelirken kendisi için yolsuzluk iddiaları üzerine Eren Erdem, paylaştığı bir videoda Halk TV’ye yapılan ödeme miktarını açıkladı.

“ÖDENEĞİNİ KESTİM”

Erdem, CHP’nin Halk TV’ye aylık 2 milyon TL ödeme yaptığını belirtirken şöyle konuştu: Halk TV’nin aylık 2 milyonluk ödeneğini kestim, partimi 5 ayda 10 milyon TL kâra geçirdim. Hem para harcamadım hem 10 milyon lira kâra geçirdim.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Geçtiğimiz hafta bazı bakanların görevden
Sıradaki Haber İddialar arasındaydı: Kabine bu gece mi değişecek?