CHP’li eski başkan: Herkes görüyor geminin batmakta olduğunu

CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Hamiyet Göksu’dan istifa ettiği partisine oldukça sert eleştiriler...

CHP’li eski başkan: Herkes görüyor geminin batmakta olduğunu

CHP siyasetinin tanınan isimlerinden, İl Kadın Kolları eski Başkanı Hamiyet Göksu, parti üyeliğinden istifa etmişti. CHP’den ayrılıp Türkiye İşçi Partisi saflarına katılan Hamiyet Göksu, bugün sosyal medya hesabından son derece dikkat çeken bir gönderi yayınladı.

YENİ İNSAN YOK

CHP’nin kadrolu milletvekillerini yayınlayan Göksu eski partisiyle ilgili, “Herkes görüyor geminin batmakta olduğunu” ifadelerini kullandı. Hamiyet Göksu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“CHP Genel Merkez binası bu adamlar oradayken üstlerine yapılmış, çıkmıyorlar arkadaş. Kendileri de yaşlandı, bize de sıra gelir belki diye bekleyen gençlerde yaşlandı. Yeni gençler siyasetten soğudu partide görev almıyorlar bunların yüzünden, dolayısıyla kadro kuracak yeni insan yok.

TİP’E BEKLERİZ

Çünkü içten içe statüko hastalığı var ve parti hantallaşti artık yeni bir sözleri de yok böyle bir dertleri de. Icerisinde 25 yil aktif siyaset yapmis bir arkadaşınız olarak bunları söyleme hakkım var. Keşke beklenen umutları yesertebilselerdi. İnsanları bu kadar umutsuz, terk edilmis, ihanete uğramış hissetirmeselerdi. Bu nedenle eskiyi düzeltmek için nafile uğraşlar yerine yeni bir mecrada örgütlenme cesaretini göstermek gerekiyor. Adres isteyenleri TİP'e bekleriz.

ZARLAR HİLELİ

CHP’de canla başla çalışan emekçi dostlarımı ayrı tutarak söylüyorum, sözlerim emekçilere değil, aslında herkes görüyor biliyor kimlerden bahsettiğimi, zarların hileli, geminin batmakta olduğunu...”