Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li eski vekilden yeni vekillere; “Komik ve samimiyetsiz duruma düştünüz”

CHP eski Milletvekili Bekir Yurdagül, CHP’nin yeni vekillerine seslenerek, “Çok komik ve samimiyetsiz bir duruma düştüğünüz unutmayın” dedi

CHP eski Milletvekili Bekir

20’inci dönem CHP Kocaeli Milletvekili Bekir Yurdagül, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çıkış yaptı. CHP listelerinden seçime giren İttifak Partilerine değinen Yurdagül, partinin mevcut vekillerine ve yöneticilerine uyarılarda bulundu. Yurdagül yaptığı açıklamada, “Çok komik ve samimiyetsiz bir duruma düştünüz” ifadelerini kullandı. 

“ŞİKAYETÇİ OLMAYIN”

Yurdagül yaptığı paylaşımda, “CHP’nin titizlikle(!) seçilen (atanan) çok değerli yöneticileri ve çiçeği burnunda vekilleri. Siz siz olun aynı listelerde seçime girdiğiniz, birlikte seçmenden oy istediğiniz DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi vekilleri ile liderlerini sakın ola ki mecliste aldıkları tutum ve tercihleri nedeniyle eleştirmeyin. Sanki büyük bir sürprizle karşılaşmış gibi şikayetçi olmayın. Değişen onlar değil çünkü! Çok komik ve samimiyetsiz bir duruma düştüğünüz gerçeğini hiçbir zaman unutmayın ne olur” ifadelerini kullandı.