Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li gençler karıştı! Yenilir yutulur cinsten değil…

CHP İzmit İlçe Başkanı Burak Akbulut’tan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç’a çok sert sözler!

CHP İzmit İlçe Başkanı

Her şey CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve son genel seçimde CHP’nin milletvekili adayı Caner Arduç’un paylaşımıyla başladı. Caner Arduç, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Arduç, ziyaret fotoğrafını paylaşarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Arduç paylaşımında, “İzmit belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği ve değerlendirmeleri için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Milletvekili aday adaylığım sürecinde vermiş olduğu manevi destek ve adaylığımız süresince saha çalışmalarında koyduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MADDİ DESTEĞE ÖRGÜTÜNÜ SATTIN

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Burak Akbulut ise bu paylaşımın ardından Caner Arduç’a ateş püskürdü. Burak Akbulut, Caner Arduç’u da etiketleyerek yapmış olduğu paylaşımda, “Milletvekili için adaylık açıklaması yaparken kullanmış oldugun yoksulluk görseli hiç seni yansıtmıyordu, çünkü sen manevi olarak yanımda dediğin belediye başkanından aldığın maddi destekler sonucu bu örgütü sattın.

YEDİKLERİN DOYURSUN ARTIK SENİ!

Vekillikteki sıralaman için Mehmet amcayı evine yollayalım da torunları ile oynasın demiştin. Şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum Arduç, yediklerin doyursun artık seni. Evinde çocukların ile oyna. Ve çok sevdiğin belediye başkanın ile olan fotoğrafın kalsın profilinde, tugayi kaldır,çünkü sen Tugay kardesimizi anabilecek,anlayabilecek,ne karakter ne siyasi bir yapısın.Siyasi devran dönecek. Caner Arduç” dedi. Bu açıklamanın üzerinden üç saat geçmesine karşın Caner Arduç, Burak Akbulut’a herhangi bir cevap vermedi.