Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li gençlerde adaylar ortaya çıkmaya başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hayri Zorer, 6 Ekim’de gerçekleştirilecek kongrede aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Hayri Zorer, adaylık açıklamasında partiye yıllar önce lise komisyonunda başladığını belirterek şöyle konuştu:

“Kalbim hep Kocaeli örgütünden yanaydı. Seçimlerde olağanüstü bir mücadele gösterdik. Birlikte heyecanlandık, ağladık. Yıllardır birinci parti olamamanın burukluğunu yaşadık ama umudumuzu yitirmedik. O günlerde Genel Başkanımız Özgür Özel’in değişim hareketine uyduk. O yüzde 25’lik cam tavanı kırdık ve 47 yıl aradan sonra birinci parti olduk. Bu büyük heyecanımla artık daha fazla sorumluluk almaya karar verdim. Kavgamızın şehri Kocaeli diye çıktığımız bu yolda Gençlik Kolları İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum”

“BİZİM KAVGAMIZ…”

Zorer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bizim kavgamız barınma sorunuyla karşı karşıya kalan öğrencilerin kavgası, atanamayan öğrencilerin kavgası, asgari ücrete mahkum edilmiş kişilerin kavgası, emek şehrinde genç emekçilerin kavgasıdır. Bizlerin bu mücadelede kavgamızın yegane temeli Mustafa Kemal’dir. Bizler CHP gençlik örgütleri olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sokakta gençlerin mücadelesini savunmaya devam edeceğiz. AKP faşizmine karşı dimdik duracağız. Hukukun üstünlüğünü, ifade özgürlüğünü savunmaya devam edeceğiz. Aldığımız sorumluluğun farkındayım, bu görevi tek başıma başarmam mümkün değil yeni seçilecek olan isimlerle çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İktidar oluncaya dek çalışmalarımız sürecek, uykular bize haram olacak. Bugün burada onurlu bir yola çıkıyorum.”