CHP’li Hürriyet’ten “Amedspor’suz” Amedspor ve Kocaelispor açıklaması

Sakaryaspor’un bugün hazırladığı lig fikstürü tepki gördü. Hazırlanan. Fikstürde hem Kocaelispor hem de Amedspor detayı vardı.

CHP’li Hürriyet’ten “Amedspor’suz” Amedspor ve Kocaelispor açıklaması

Trendyol 1. Lig’de yeni sezonun fikstürü belli oldu. Kentimizin takımı Kocaelispor’un ezeli rakibi Sakaryaspor, tüm takımlarının logolarının yer aldığı bir fikstür hazırladı. Sakaryaspor bu lig fikstüründe Kocaelispor dışındaki tüm takımların amblemlerini büyük kullandı, Kocaelispor’un amblemini ise daha küçük kullandı.

SAKARYASPOR’UN HAZIRLADIĞI GÖRSEL

Sakaryaspor daha sonra bir fikstür görseli daha hazırladı. Bu görselde de Kocaelispor’un amblemine ters bir şekilde yer verildi. Ancak tek gündem bu değildi. Sakaryaspor, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün de logosunu karartılmış bir şekilde verdi.

HEM KOCAELİSPOR’A HEM DE AMEDSPOR’A

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de bugün yaptığı açıklama ile hem Kocaelispor’a hem de Amedspor’a destek oldu. Paylaşımında “Amedspor” adını anmayan Hürriyet, “Rakip kulübün armasını küçültmek ya da karartmak, sporun ruhuna aykırıdır” dedi.

GERÇEK ZAFERLER…

İşte Başkan Hürriyet’in o açıklaması:

“Rakip kulübün armasını küçültmek ya da karartmak, sporun ruhuna aykırıdır. Spor; rakipleri küçümsemek değil, onlara saygı duymak ve dostça rekabet etmektir. Ve sahada kazanılan başarılar gerçek zaferlerdir, sosyal medyada değil.”

CHP’li Hürriyet’ten “Amedspor’suz” Amedspor ve Kocaelispor açıklaması - Resim : 1

CHP’li Hürriyet’ten “Amedspor’suz” Amedspor ve Kocaelispor açıklaması - Resim : 2 CHP’li Hürriyet’ten “Amedspor’suz” Amedspor ve Kocaelispor açıklaması - Resim : 3

Kaynak: Murathan Birinci