Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li ismin Erdoğan söylemini tiye aldı

CHP’li Çağdaş Eralp Demirdir’in “sadece bir kişiyle sorunumuz var o da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan“ söyleminde bulunmuştu. Bunun üzerine Ak Parti İzmit Gençlik Kolları İlçe Yöneticisi Eyüp Akbal, Demirdir’in bu söylemini tiye aldı.

CHP’li Çağdaş Eralp Demirdir’in

Çağdaş Eralp Demirdir CHP İzmit İlçe Binasında İzmit Gençlik Kolları Kongresi öncesi gençlerle bir araya gelerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Demirdir, yağtığı konuşmada“85 milyonluk Türkiye Cumhuriyetinde Sadece 1 kişiyle derdimiz olacak o da gençlerin geleceğini yok etmeye çalışan Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

“NORMALDE CEVAP VERMEYECKTİM”

Demirdir’ın bu sözlerine cevap ise AK Parti İzmit Gençlik Kolları İlçe Yöneticisi Eyüp Akbal’dan geldi. Akbal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“CHP İzmit İlçe Gençlik kolları başkan adayı Çağdaş Eralp Demirdir’in söylemlerini gülümseyerek okudum. Tek derdi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ileymiş. Birde üstüne üstlük Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında gençliği yok etmeye çalışıyor diyor. Normalde cevap vermeyecektim fakat bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp olduğundan bir kaç örnek vererek cevap vermek istedim. Farkında değil ki Cumhurbaşkanımız’ın kendisi gençlik kollarından yetiştiğinden. Gazi Meclisimizin en genç milletvekili Ak Parti’li Sn. Zehranur Aydemir olduğundan. En büyük gençlik oluşumu en fazla üyesi ile Ak Parti Gençlik Kolları olduğundan. Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Eyyüp Kadir İnan’ın İzmir Milletvekili olduğundan.Çokta uzağa gitmeye gerek yok İzmit İlçe Gençlik kolları başkanımız Sn. Köksal Gümüş hem İzmit Belediyesi hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olduğundan.

“HABERİ YOK…”

CHP’li başkan adayı Demirdir’in Ak Parti grubu olarak seçilme yaşını 30’dan 18’e indirme konusunda öneri verdiğimizde kendi partisi olan CHP’li vekiller tarafından Meclise çoluk çocuk mu sokacaksınız söylemlerinde bulunduğundan haberi yok herhalde. Anlaşılan o ki CHP’li başkan adayı Sayın Cumhurbaşkanımız üzerinden prim yapmaya çalışıp gündemde yer almaya çalışıyor. Çok şükür ki gençlere böylesine değer veren bir lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürüdüğüm için.”