CHP’li Karakadılar otobüsüyle fark yarattı!

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı ve Kartepe Belediye Meclis üyesi Zeki Karakadılar, otobüsüyle fark yarattı

CHP’li Karakadılar otobüsüyle fark yarattı!

Perşembe akşamı CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Atasoy Bilgin’in, Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla seçim beyannamesinin açıklandığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP’nin 11 ilçedeki belediye başkan adayları da katıldı.

AK PARTİ TAM TERSİNİ YAPIYOR

Program için Kocaeli Kongre Merkezine gelen CHP’li adayların araçları da hayli dikkat çekti. Örneğin AK Parti’nin araç giydirmelerinde, ilçe belediye başkan adayı ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Tahir Büyükakın’ın fotoğraflarına yer veriliyor. Ancak CHP bu yolu izlemiyor.

CHP’li Karakadılar otobüsüyle fark yarattı! - Resim : 1

ELEŞTİRİLER VARDI

İlçe belediye başkan adaylarının araçlarında, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in fotoğrafları yer almıyor. İşte bu eksiklik perşembe akşamı da ortaya çıkmış, bazı partililer tarafından eleştirilmiş ve bu eleştiriler medyada da yer almıştı.

CHP’li Karakadılar otobüsüyle fark yarattı! - Resim : 2

FARK YARATTI

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı ve Kartepe Belediye Meclis üyesi birinci sıra adayı Salih Zeki Karakadılar, bu eksikliğe sessiz bir şekilde dikkat çekti ve otobüs giydirmesiyle fark yarattı. Karakadılar, seçim otobüsünün bir yüzünde CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk ve kendi fotoğrafına yer verdi.

CHP’li Karakadılar otobüsüyle fark yarattı! - Resim : 3

BİLGİN UNUTULMADI

Ancak Karakadılar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’i de unutmadı. Karakadılar’ın seçim otobüsünün arka yüzünde, CHP’nin Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin’in de büyük bir fotoğrafına yer verildi. İşte Karakadılar’ın seçim otobüsü…

Kaynak: HABER MERKEZİ