Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Muhip Kanko: Fatma başkanımız doğru aday olabilir

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko TBMM’deki odasının kapılarını Nokta Gazetesi’ne açtı.

CHP Kocaeli Milletvekili Prof.

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko, TBMM’deki odasının kapısını Nokta Gazetesi’ne açtı. Nokta Gazetesi editörlerinden Aziz Muhammet Ulubaş’ı konuk eden Muhip Kanko, değerlendirmelerde bulundu. Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de İzmit Belediyesi için doğru bir aday olabileceğini söyledi.

“BÖYLE BİR TARTIŞMAMIZ YOK”

CHP Kocaeli İl Örgütü ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet arasında geçenlere ilişkin değerlendirme yapan Kanko, “Fatma hanımla ilgili zaman zaman benim de duyduğum bir takım problemlerin medyaya da yansıdığını görüyoruz ama CHP’de başarılı olmak deyince bütün her şeyi geriye atıp mevcut kimse onla devam edecektir. Bizim şu anda yerel seçim öncesinde böyle bir tartışmamız yok” dedi.

“FATMA HANIM DOĞRU ADAY OLABİLİR”

“Doğru adaylardan biri Hürriyet olur mu?” sorusuna yanıt veren Muhip Kanko, “Fatma başkanımız gayet başarılı iyi işler yapan toplumda oldukça karşılığı olan bir belediye başkanımız. Yeni seçilen bir genel merkez var. Mevcut başkanlarla tavırlarının ne olacağına genel başkanımız ve bizim görüşlerimizle birlikte karar vereceğiz. Muhtemelen vatandaşlara soracakları bir anket yapacaklar hangi adaylar ön plana çıkıyorsa onları göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“YEREL SEÇİM ÖNCESİNDE BÖYLE BİR TARTIŞMAMIZ YOK”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli İl Örgütü arasında yaşananlara ilişkin de konuşan Kanko, “Fatma hanımla ilgili zaman zaman benim de duyduğum birtakım problemlerin medyaya da yansıdığını görüyoruz ama CHP’de başarılı olmak deyince bütün her şeyi geriye atıp mevcut kimse onla devam edecektir. Bizim şu anda yerel seçim öncesinde böyle bir tartışmamız yok” dedi.

“Tahsin Tarhan kırgınlığını biraz fazla yansıtmış”

Kanko; Büyükşehir’i almamak içten değil!

Muhip Kanko, “Üniversitedeki köpekler bana da saldırdı”